Kirkenes Dyreklinikk søker etter veterinær i 100 % stilling fra perioden 1. januar 2022 til 1. juli 2022. Perioden kan, hvis søker ønsker det utvides fram til 1. januar 2023 for å kvalifisere til nedskriving av studielånet hos Lånekassen (kr. 25.000,- pr. år). Det er altså snakk om et vikariat på 6-12 måneder. Jobben vil bestå av smådyrpraksis med hovedvekt på hund og katt. Ikke vakt. Kirkenes Dyreklinikk har et meget godt arbeidsmiljø, og vi legger stor vekt på å ta vare på og stille opp for hverandre. Vi har en stabil og hyggelig kundegruppe.

Personlige egenskaper

Vi søker:

  • En lagspiller
  • En person som er flink til å omgås både folk og dyr.  
  • Du som ønsker å gjøre en god jobb, og hos oss vil du få tid til å være grundig.

Kvalifikasjoner

Erfaring fra smådyrpraksis er ønskelig, men vi tar gjerne imot søknader fra nyutdannede og studenter med midlertidig lisens. Kjennskap til fryktfri håndtering er ett pluss, da klinikken har som mål å bli sertifisert Fear Free-klinikk.

Hva vi tilbyr

Kirkenes Dyreklinikk er nettopp utvidet, og vi har nå ca. 300 m2 til disposisjon. Vi har blant annet digitalrøntgen, gassanestesi, ultralyd, terapilaser og blodprøvemaskiner for hematologi og biokjemi. Med den siste utvidelsen har vi også fått et eget tannbehandlingsrom med nytt tannbord, tannunit og tannrøntgen. Vi etterstreber å holde en god faglig standard. Vi er nå tre faste veterinærer, i tillegg til fire klinikkassistenter. Klinikken er medlem av NHO, og har avtale med DNV. Vi har en svært god pensjonsordning og høy lønn. Vi tilbyr gode arbeidsvilkår. Stillingen innebærer verken kvelds- eller helgearbeid, og heller ikke vakt. For mer info, besøk oss på http://www.kirkenesdyreklinikk.no eller på Facebook. 

Gratis hybel i gangavstand fra klinikken stilles til disposisjon. 

Kirkenes er en liten og trivelig by med svært gode muligheter for friluftsliv både sommer og vinter. Fantastiske  områder for jakt og fiske rett utenfor “stuedøra”.  Det bor ca. 10.000 personer i kommunen. Kirkenes ligger midt i Barentsregion, og har et rikt internasjonalt kulturliv. Her er også et bredt utvalg av idrettstilbud, og et meget aktivt turlag. Flyplassen ligger kun 15 minutters kjøring fra klinikken, og det er daglige direkte avganger til Oslo.

Høres dette spennende ut? Hvis du vil, så er du velkommen til å hilse på oss. Vi spanderer innenlands flyreise!

Søknad

Velkommen til en spennende jobb bare et steinkast fra Russland og Finland. For nærmere info, send en mail (terje@kirkenesdyreklinikk.no) eller SMS til Terje Høiland på telefon 95086690, så tar vi en prat når det passer for oss begge. Søknader sendes til terje@kirkenesdyreklinikk.no. Søknadene behandles fortløpende.