Evidensia Lambertseter Dyreklinikk trenger ny klinikkleder, og vi søker nå etter deg som er erfaren og med faglig tyngde. Har du lederambisjoner? Er du en problemløser som elsker å utvikle nye løsninger og kunne tenke deg muligheten til å forme og videreutvikle klinikken? Da må du ikke gå glipp av denne muligheten!

Klinikken ligger sentralt plassert i moderne lokaler på Lambertseter Senter. Vi har store, fine lokaler og er godt utstyr for en allsidig og velfungerende drift. Vårt mål er å kunne tilby dyreeierne og pasientene profesjonell og moderne veterinærtjenester, med fokus på omsorg og god service. Vi har den gleden av å informere om at Dyrenes Venn er kjøpt opp av Evidensia Smådyr, og vi ser for oss en omprofilering av klinikkene i løpet av 2023. Dette innebærer spennende endringer og vi gleder oss til å kunne tilby et enda bredere og bedre tilbud av veterinære tjenester til våre kunder.

Personlige egenskaper

Vi søker en motiverende, inkluderende og tydelig leder som skal sikre drift og videreutvikling av vår klinikk Du er en person som inngir tillit, er omgjengelig og innehar gode kommunikasjonsevner. Du må ha god gjennomføringsevne, og drives av å se klinikken og de ansatte lykkes.

Kvalifikasjoner

Du har en relevant utdanning på høyskole- eller universitetsnivå - en veterinærmedisinsk eller helsefaglig bakgrunn vil være en fordel. Du har en inkluderende lederstil med stort fokus på å motivere og spille dine kollegaer gode. Som person er du analytisk og strukturert samtidig som du evner å være visjonær og se nye muligheter og løsninger. 

Hva vi tilbyr

Hos oss får du En spennende og utfordrende lederstilling på en moderne dyreklinikk med mulighet for påvirkning i forhold til utvikling av klinikken og virksomheten i sin helhet. Du vil få god lederstøtte, og blir del av et lederprogram. Vi har konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår, og du vil få jobbe med svært kompetente og engasjerte medarbeidere i en bransje som er i stor utvikling.

Søknad

Vi søker en klinikkleder som kan ta seg av den daglige driften og alt det innebærer. Oppgavene vil blant annet bestå av overordnet fag-, personal-, og økonomiansvar. Ansvar for godt samarbeid med relevante samarbeidspartnere både internt og eksternt, samt videreutvikle eksisterende og nye samarbeid med henvisningsklinikker og utdanningsinstitusjoner. I stillingen ligger det både muligheter og en forventning om å bidra til å forme fremtidens dyreklinikk. Klinikkleder vil ha resultatansvar for dyreklinikkens samlede virksomhet og stillingen rapporterer til regionsleder.