Holmestrand Dyreklinikk søker veterinær i 100% fast stilling 

Vi søker en veterinær som vil være en del av vår klinikk. Du har gode kunnskaper innen allmennpraksis og liker å holde deg oppdatert slik at vi sammen utvikler klinikken og arbeidsplassen vår videre. Du trives med å jobbe i poliklinikk så vel som med generell kirurgi og indremedisin, og hvis du i tillegg har ekstra interesse for felt innen smådyrmedisin, så vil vi gjerne tilføre klinikken nye ressurser og styrke de vi har.

Vi  ønsker å gi våre kunder et godt tilbud til sine kjæledyr. 

Vår visjon er ”Trygghet og livskvalitet”. Kunnskap, omsorg og kommunikasjon er for oss viktige verdier for å oppnå vår visjon. Vi jobber for å oppnå dette ikke bare i møte med alle våre pasienter og  eiere, men også internt i klinikken. 

På klinikken er vi 8 ansatte, fordelt på veterinærer og dyrepleiere. Klinikken startet opp i 1985. Vi flyttet inn i nye lokaler for 8 år siden. Vi har en god, stabil og hyggelig kundemasse. Pasientene er i hovedsak hund og katt. Som vår visjon sier så er livskvalitet viktig for oss.  Det gjelder ikke bare for våre pasienter, men også for oss selv. Vi ønsker derfor å tilrettelegge for en god arbeidssituasjon, som gir god livskvalitet både på og utenfor jobben.

Holmestrand Dyreklinikk ligger ved kjøpesenteret  på «Fjellet» i Holmestrand. I kommunen bor det rundt 25 000 innbyggere. Våre kunder er hovedsakelig herfra, men vi ser også en jevn tilstrømming av kunder fra nabokommunene. Holmestrand ligger ved Oslofjorden, med store muligheter til å nyte det fjorden kan tilby av rekreasjon. Nærhet til skog og mark gir også et godt utgangspunkt for et aktivt friluftsliv. 

Vestfoldbanen har togstasjon her og det er kun 50 min togtid til Oslo. Holmestrand by har i de senere årene gjennomgått en omfattende fornyelse i byen og havnen. Det er stadig nye spennende prosjekter som settes i gang, både innen boligbygging og andre tilbud til innbyggerne. Det er trygt, hyggelig og lett å oppnå god livskvalitet i Holmestrand 😊 

Synes du dette høres interessant ut? Kan du tenke deg å bli en del av vårt team? Samt at du også vedsetter våre verdier og vår visjon. Da håper vi virkelig å høre fra deg. Primært ønsker vi en ny medarbeider som har jobberfaring fra klinikk, men vi vil ikke utelukke dere som har mindre fartstid i arbeidslivet.

Søknadsfrist 15. juli

Søknader vil bli vurdert fortløpende

Tiltredelse primært 1. oktober

Har du spørsmål så ta kontakt med Berit Sørebø, enten på mail, eller på telefon 92066556