Dyrenes Venn kjeden har til sammen syv klinikker, fire klinikker i Oslo og omegn, to klinikker i Drammen og en i Østfold. Til sammen har vi omtrent 100 ansatte fordelt på disse klinikkene. Dyrenes Venn er en kjede i stadig vekst. Felles for alle klinikkene våre er dynamiske og gode arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter. Klinikkene våre er tilknyttet hovedavtalen med DNV og har lokal tariffavtale.

Dyrenes Venn Lillestrøm Dyreklinikk tilbyr nå en spennende stilling som veterinær i 100% fast stilling. Vi søker bredt og ønsker oss en veterinær som har noen års erfaring fra veterinæryrket. 

Dyrenes Venn Lillestrøm Dyreklinikk er en smådyrklinikk med mange forskjellige kasus og et stort utviklingspotensial. Klinikken er godt utstyrt med en sentral beliggenhet på Lillestrøm. På nåværende tidspunkt er det ansatt 2 veterinærer og 2 dyrepleiere/assistenter ved klinikken. Stillingen vil bestå av polikliniske oppgaver. Det er utviklingsmuligheter for den rette personen både i DV Lillestrøm Dyreklinikk og innad i kjeden.

Fortrinnsvis ser vi etter en erfaren veterinær til denne stillingen. Men, dersom du er relativt nyutdannet og synes stillingen høres spennende ut, oppfordrer vi deg gjerne til å søke. Dette forutsetter at du er ambisiøs og virkelig brenner etter å videreutvikle deg. 

Hos Dyrenes Venn vil du få mulighet til å utvikle din faglige kompetanse og du vil jobbe på en svært moderne og velutstyrt klinikk med fokus på faglig behandling. Vi skal satse på våre ansatte og du vil få gode muligheter for både faglig utvikling og karriere utvikling.

Vi ser etter personer som er utadvendte, service innstilte, som liker å jobbe i et hektisk miljø og som ønsker å videreutvikle seg. Har du et spesialfelt eller ønsker om å få det, er vi meget interessert i å høre fra deg.

Gode lønnsbetingelser for riktig person. 

Søknadsfrist: snarest

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no.

Ved spørsmål; kontakt Administrerende Direktør Gard Isaksen på mob 917 67 294.