Er du interessert i å være vår nye ansatt? Kanskje du er lei av livet som selvstendig næringsdrivende, der man har alt ansvar selv? Vil du bruke mer tid på dine pasienter og samtidig jobbe tett med kolleger? Ring gjerne om du er nysgjerrig på ordningen vår 😊 Hos oss stiller du ikke med eget utstyr eller bil, da kontoret har både praksisbiler, utstyr og medisiner. I tillegg trenger du ikke tenke på annet papirarbeid enn pliktig rapportering og journaler.

Vi søker en engasjert og trivelig veterinær til vår kombinerte praksis i tidligere Hemne og Snillfjord kommunes område. Stillingen inkluderer 4-delt vakt. Ønsket oppstart er 1. oktober 2022, men vi kan være fleksible. Hemne Veterinærkontor AS består ca 40/60 smådyr- og produksjonsdyr-praksis. Vi har et velutstyrt smådyrskontor på 300 m2 med økende pasientmengde med bla. DR røntgen, IDEXX blodanalyse-system, ultralyd, tannunit og tannrøntgen. Vi har også en butikk med fôrsalg og diverse pleiemidler. I dag jobber det fire veterinærer og en klinikkassistent hos oss.

Kvalifikasjoner

Krav til søker: Godkjent veterinærutdannelse, førerkort klasse B og godkjent insemineringskurs (kan evt. tas i etterkant). Erfaring er ett pluss, men ikke avgjørende. Stillingen passer også for nyutdannede, da opplæring vil bli gitt på både produksjonsdyr og smådyr. Søkeren må beherske norsk både skriftlig og muntlig. Ønsker man i all hovedsak å jobbe enten med smådyr eller produksjonsdyr, er vi åpne for dette.

Hva vi tilbyr

Heim kommune er en allsidig kommune med tanke på flere typer idrett, som svømming, håndball, fotball og ski. Her er det nydelig natur, og tilbyr alt fra fjell til fjord. I tillegg finnes kjøpesenter, restauranter og en av landets største idrettshaller. Landbruket i kommunen består i hovedsak av melkeproduksjon, med en stor andel robotfjøs. Det er et generelt generasjonsskifte med ivrige bønder, som ønsker å lære og utvikle seg. Vi ligger kun en 1 ½ time fra Trondheim og 2 timer unna Trondheim lufthavn, Værnes. Vi tilbyr konkurransedyktig fast lønn + provisjonslønn på vaktoppdrag med de fordelene dette gir med: 5 ukers ferie, fast oppsatte månedsplaner i god tid, forsikrings- og pensjonsordning, kurs minst 1 gang årlig med full lønn. Innenfor en 100 % stilling vil det derfor ligge 1 fridag i uken eller evt 2 fridager annen hver uke. Vi er behjelpelige med å finne bolig. Man kan få tilbud om å kunne kjøpe seg inn i firmaet etter 1 års ansettelse.

Søknad

Søknadsfrist: Søknader vil bli vurdert og besvart fortløpende. Søknad sendes på mail.