EMPET Skedsmo Dyresykehus er Romerikes største dyreklinikk og har døgnåpen klinikk med et eget vaktteam som alltid er til stede utenom ordinære åpningstider.  

Klinikken er svært godt utstyrt og utfører alle typer behandling man kan forvente av et moderne dyresykehus, vi mottar henvisninger fra både interne og eksterne klinikker.  

Stillingen er i utgangspunktet en ren indremedisinstilling der du vil jobbe med henviste pasienter og utredning av oppstallede pasienter. Vi er i på jakt etter en veterinær som har bred erfaring og gjerne etterutdanning med grad innen indremedisin. Du vil jobbe sammen med et fremoverlent team av veterinærer med akkreditert etterutdanning innen indremedisin, kirurgi, kardiologi, akuttmedisin og billeddiagnostikk. Vi har og et team av fantastiske dyrepleiere, assistenter og resepsjonister som sørger for at vi kommer oss gjennom dagen. 

Vi ønsker å finne en veterinær som trives når det er hektisk og gjerne har flere baller i lufta samtidig. Hos oss er det ofte høyt trykk, men tonen er god og vi stiller opp for hverandre. Du er selvstendig samtidig som du jobber godt i team. Du setter pris på faglige diskusjoner med kollegaene dine og er åpen for å hjelpe yngre kollegaer. Selv om du har jobbet noen år er du fortsatt faglig sulten og ønsker å utvikle deg videre. Dette vil vi legge til rette for!  

I tillegg til fag må du sette pris på kunder og kundekontakt, like å by på deg selv og gjøre ditt for at både kunder og ansatte skal trives på klinikken. Vår filosofi er at alle yter bedre om de trives på jobb, og trivsel på arbeidsplassen er viktig for oss. 

Stillingen er fast og i utgangspunktet 100%, men lavere stillingsprosent kan diskuteres om ønskelig. Det er ikke noe vaktarbeid knyttet til stillingen.  

Personlige egenskaper

 • Du trives med et høyt tempo i arbeidsdagen og blir motivert av vanskelige kasus.
 • Du jobber selvstendig, er serviceinnstilt og faglig nøyaktig.
 • Du har et godt humør og er positiv til å ta unna i travle perioder.

Kvalifikasjoner

 • Utdannet veterinær med norsk autorisasjon
 • Må beherske norsk flytende, skriftlig og muntlig
 • Må beherske ultralyd som diagnostisk hjelpemiddel

Hva vi tilbyr

 • Gode betingelser
 • Moderne og fullt utstyrt klinikk i vakre omgivelser sentralt på Kjeller
 • Full parkeringsdekning for ansatte
 • Gode utviklingsmuligheter
 • Spennende og varierte arbeidsdager

Søknad

Tiltredelse etter avtale. 

Om dette virker interessant, send oss din søknad og CV via vår karriereside: Fast stilling for veterinær med kompetanse innen indremedisin ved EMPET Skedsmo Dyresykehus - Empet (teamtailor.com)

Kontakt Hilde Andgard om du har spørsmål knyttet til stillingen på telefon 91 84 94 57, eller hilde@empet.no

Søknadsfrist 10/10-23. Søknader vurderes fortløpende.