AniCura Grimstad har i overkant av 6000 pasienter i året. Vi er fem veterinærer, en dyrepleier, en hundefysioterapeut, to assistenter og en dyrepleierstudent. Grimstad er en hyggelig liten by med fantastiske strender og turområder. Byen er i flere år kåret til Norges beste sommerby.   

Rollen

Klinikken er velutstyrt og ligger noen få kilometer fra Grimstad Sentrum. Klinikken tilbyr alt innen poliklinikk i tillegg til bløtvevskirugi, utredninger innen indremedisin, ultralyd og tannbehandling. Arbeidsoppgavene vil kunne tilpasses tidligere erfaring og kompetanse, men vil også bestå av poliklinikk, akuttpasienter, utredninger og kirurgi. Arbeidstiden vil være 37,5 timers uke i en turnus med arbeidstid mellom 8 og 18.30. Klinikken er med i en vaktordning på smådyr, og det vil være mulighet for å delta i denne vaktordningen.  

Personlige egenskaper

Om deg: 

  • Erfaring fra smådyrklinikk
  • Høyt faglig engasjement
  • Kan jobbe både selvstendig og i team
  • Godt humør

Kvalifikasjoner

Hvem er du? 

Vi søker etter en veterinær som er faglig ambisiøs med stor lidenskap for veterinærmedisin. Du må ha et sterkt ønske om å tilby den beste mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter. For å lykkes i denne rollen, må du trives i et miljø preget av innovasjon, utvikling og engasjement. Du ønsker å fortsette å utvikle deg selv i din rolle, og du ønsker å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter og deres eiere.

Hva vi tilbyr

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura. 

AniCura Continuing Education (ACE) er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere. 

Søknad

Vil du bli med i vår familie? 

Send oss din søknad gjennom søknads-knappen her. Søknadsfrist er 31. mai 2021. Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt daglig leder Tone I. Engelskjønn, mobil: 900 21 423, e-post: tone.engelskjonn@anicura.no.