Vi søker etter veterinær til fast stilling ved Indre Østfold dyreklinikk. Hos oss er vi idag 2 veterinærer, 1 dyrepleier, 2 resepsjonister og 5 assistenter fordelt på huset. Vi er en klinikk som kan tilby poliklinikk, tannbehandling med nymoderne utstyr og tannrøntgen, vanlig røntgen, operasjoner(ikke ortopedi), hudutredning, kiropraktikk, behandling av kanin og gnager, halthetsundersøkelser mm.

Personlige egenskaper

Vi ønsker at du har stor lidenskap for faget, jobber godt selvstendig og samarbeider godt i team, dyktig med kundene og et ønske om å videreutvikle arbeidsplassen.

Kvalifikasjoner

Vi oppfordrer alle til å søke hos oss - nyutdannet og erfaren. Har du erfaring med tannbehandling eller kirurgi er dette et pluss for oss.

Hva vi tilbyr

Hos oss kan vi tilby en arbeidsplass med spennende, utfordrende og varierte dager. Arbeidstidene våre er 08.00-16.00 mandag, onsdag og fredag. Tirsdag og Torsdag har vi arbeidstid fra 08.00-16.00, samt 11.00-19.00 da vi har kveldsåpent. Hos oss står trivsel høyt på lista. Det er viktig på et lite sted, at alle hjelper hverandre - og at alle er like mye verdt. Vi har et godt og sosialt miljø, og ser at dette er viktig i en travel hverdag.