Vi søker deg som ønsker å utvikle fremtiden med oss. Kommer akkurat du, blir vi 2 veterinærer og 3 assistenter. Som veterinær blir du med på å forme din egen arbeidsplass, og ikke minst din videreutvikling. Du har eller vil ha høy faglig standard. 

Som en ekstra bonus innebærer stillingen en stor grad av fleksibilitet, så du kan rendyrke dine fritidsinteresser. Det er fantastiske muligheter for friluftsliv i fjellet året rundt, med alt fra ski og fjellvandring, til jakt og fiske. Lokalt finnes også et levende kulturliv, blomstrende lokal-mat tradisjoner og foreningsliv. 

Klinikken ligger på Haukeli ved foten av Hardangervidda, men vi har kunder fra Kristiansand til Geilo, og Oslo til Bergen. Våre kunder kommer både lokalt og langsveis fra, både på grunn av kundeopplevelser og vår kompetanse på bevegelsesapparatet.  

Vi har mer en nok å gjøre, og på et lite intimt sted blir du godt kjent med kundene. Vi tar oss tid til to - og firbeinte. Slik har vi opparbeidet oss omdømmet som omtenksomme for alle, ikke minst for hverandre. Det er også viktig for oss å ha en høy faglig standard. 

Derfor søker vi deg med erfaring, som vil skli rett inn i vårt muntre og kollegiale miljø. Dine ferdigheter utfyller tilbudet hos oss. Du som har kortere erfaring og ser mulighetene hos oss, er også velkommen til å søke.

Personlige egenskaper

Engasjement

Liker utfordringer og er løsnings orientert 

Liker variasjon, og vil utvikle deg faglig

Stå for god og personlig kundebehandling med “det lille ekstra”

Er pliktoppfyllende og nøyaktig

Kvalifikasjoner

Er faglig ambisiøs og nøyaktig

Trives med å jobbe i poliklinikk

Har kunnskap og erfaring om tannbehandling inkludert tannrøntgen på smådyr

Kan utføre/lære mykdelskirurgi

Hva vi tilbyr

Et team hvor vi er på lag og skaper godt arbeidsmiljø

En velutstyrt og trivelig klinikk med personlige og innbydende lokaler

Mye nytt utstyr

Stor fleksibilitet med store muligheter for å utvikle seg faglig

Gode lønnsvilkår 

En stilling å kombinere med det gode liv! 

Søknad

Ved spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Oddrun Runde på 911 09 473.  Vi er selvsagt behjelpelige med å finne bosted. Tiltrede etter avtale.