Vi er en veletablert og travel smådyrklinikk sentralt i Oslo. Vi tar imot alt fra hund og katt til smågnagere, ilder, kanin og fugler, med spesialkompetanse innen tannbehandling, aviær medisin og kirurgi. Klinikken har en godt utstyrt kirurgisal, gassnarkose, kapnografi, rigid endoskop, røntgen, dentalrøntgen, ultralyd, m.m. Vi har mange faste lokale kunder, men tilbyr likevel såpass bredt med tjenester og spesialfelt at vi også får inn pasienter fra store deler av Oslo og til dels Østlandet. Det er en liten og trivelig klinikk, vi samarbeider tett, med et rolig og hyggelig arbeidsmiljø som det er godt å jobbe i og kundene føler seg vel i. 

Kvalifikasjoner

Vi leter etter en medarbeider som er flink med kunder, har gode samarbeidsevner, og et godt håndlag med dyrene. Erfaring er en fordel, men enda viktigere er at du kan lytte og være fleksibel, og at du passer inn i vårt team. Det er også viktig at du jobber effektivt. 

Hva vi tilbyr

Vi tilbyr veiledning der dette er nødvendig, relativt faste arbeidstider, videreutdanning og et godt arbeidsmiljø. Lønn etter avtale. 

Søknad

Søknader behandles fortløpende. 

Søknadsfrist 28.09.2020

Søknad og CV med referanser sendes til 

Laurence Barton