Grenland Dyreklinikk søker veterinær til fast stilling i smådyrpraksis. Stillingsprosenten diskuteres, men vil være mellom 50 til100% etter hva søkeren ønsker. Dersom det er søkere som kun ønsker vikariat, er dette også mulig.

Grenland Dyreklinikk ble etablert i 2003, og holder til i lyse og velutstyrte lokaler sentralt mellom Skien og Porsgrunn. Vi holder til midt i Grenlandsregionen hvor det bor ca 120 000 mennesker. Vi tilbyr de fleste veterinærtjenester som forventes av en moderne smådyrklinikk. Klinikken sysselsetter 3,5 veterinærårsverk, 2 dyrepleiere og 3 assistenter. 

Grunnet stor pågang av nye og etablerte kunder, har vi behov for flere medarbeidere. 

Kvalifikasjoner

Du som søker må være engasjert og faglig ambisiøs. Du bør ha erfaring med smådyrpraksis fra annen dyreklinikk, og evne til å jobbe selvstendig. Dersom du har erfaring og videreutdanning innen tannbehandling er det en fordel.

Hva vi tilbyr

Vi tilbyr deg en utfordrende jobb i et trivelig og hektisk arbeidsmiljø med varierte oppgaver innenfor indremedisin, bløtvevskirurgi, tannbehandling, bildediagnostikk og poliklinikk. Vi er gode på å jobbe i team og bistå hverandre når det er behov. Du får gode muligheter til å utvikle deg faglig og påvirker selv hvilke fagområder du vil fokusere på. Deltakelse i kombinert vakt er mulig på sikt om ønskelig.

Søknad

Søknad med CV og referanser sendes på epost til rolf.tore@grenlanddyreklinikk.no

Søknadsfrist: 29. april 2021. 

Gode lønnsbetingelser for rett kandidat. Tiltredelsesdato og lønn etter avtale. 

Spørsmål om stillingen kan rettes til Rolf Tore Meen, tlf 97516159.