Grenland Dyreklinikk søker veterinær til fast stilling i smådyrpraksis med kompetanse på tannbehandling. Stillingsprosenten diskuteres, men vil være mellom 80 til 100 % etter hva søkeren ønsker.

Grenland Dyreklinikk ble etablert i 2003, og holder til i lyse og velutstyrte lokaler sentralt mellom Skien og Porsgrunn. Vi holder til midt i Grenlandsregionen hvor det bor ca 120 000 mennesker. Vi tilbyr de fleste veterinærtjenester som forventes av en moderne smådyrklinikk. Klinikken har 12 ansatte; 5 veterinær, 4 dyrepleiere og 3 assistenter.

Vi har nylig sluttført en større ombygging. Vi har nye og trivelige personalfasiliteter, lyse og romslige konsultasjonsrom og nye øvrige behandlingsrom. Totalt disponerer klinikken 460 kvadratmeter.

Vi er en frittstående dyreklinikk uten kjedetilknytning. Det gir oss friheten til å styre vår egen hverdag og fremtidsplaner. Vi velger våre egne samarbeidspartnere, og samarbeider godt med andre klinikker når det er behov. Kjedeuavhengigheten gir oss også økonomisk frihet. Vi god økonomi og lønnsnivået blant våre ansatte er konkurransedyktig.

 

Kvalifikasjoner

Grunnet stor pågang av nye og etablerte kunder, har vi behov for veterinær med erfaring i og kompetanse på tannbehandling.

Du som søker må være engasjert og faglig ambisiøs. Du bør ha erfaring med smådyrpraksis fra annen dyreklinikk, og evne til å jobbe selvstendig

Hva vi tilbyr

Vi tilbyr deg en utfordrende jobb i et trivelig og hektisk arbeidsmiljø med varierte oppgaver innenfor tannbehandling, indremedisin, bløtvevskirurgi,  bildediagnostikk og poliklinikk. Vi er gode på å jobbe i team og bistå hverandre når det er behov. Du får gode muligheter til å utvikle deg faglig. Deltakelse i kommunal vaktordning er ønskelig når du er klar for det.

Søknad

Søknad med CV og referanser sendes på epost til rolf.tore.meen@grenlanddyreklinikk.no 

Søknadsfrist: snarest. Gode lønnsbetingelser for rett kandidat. Tiltredelsesdato og lønn etter avtale. Spørsmål om stillingen kan rettes til Rolf Tore Meen, tlf 97516159.