Vi søker veterinær i 100% stilling til Larvik i Vestfold innen odontologi og eller reproduksjon.

A-Vet Smådyrklinikk er en veletablert klinikk i hjertet av Vestfold. Vi tar imot henvisninger og har stort fokus på faglig utvikling og kompetanseheving.

Vi kan tilby en spennende stilling som veterinær på vår klinikk i Larvik. Stillingen er 100% og du vil ta del i et positivt og faglig dedikert team med 4 dyrepleiere/assistenter og 4 veterinærer. Sammen innehar vi en bred faglig kompetanse og utfører alt fra kloklipp til avanserte veterinærmedisinske behandlinger.

Din profil
Vi søker nå DEG som brenner for dyrehelse og som ønsker å gjøre en positiv forskjell for dyrenes beste. Du trives med faglige utfordringer og jobber godt både selvstendig og i team, også når tempoet er høyt. Du er serviceinnstilt og verdsetter et miljø hvor kvalitet settes høyt. Du ønsker å utvikle deg innen odontologi og eller reproduksjon.

Vi er opptatt av å etterleve verdiene våre som er glede, kjærlighet og omsorg. Sammen jobber vi for dyrenes beste og skaper fremtidens veterinærmedisin.

Søknad og kontakt
Søknad på stillingen sendes snarest til daglig leder Elisabeth Bjørnestad på e-post: elbjorne@me.com.

Spørsmål om stillingen kan stilles til Elisabeth på mobil: +47 41331600. Oppstart for stillingen er så snart som mulig.

Søknadsfrist : 8. mars 2020.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vårt mål er å gi det aller beste veterinærmedisinske tilbudet til alle våre pasienter. Har du lyst til å være med på laget?