Jobb i Rendalen

Noen som vil dele jobb med meg? Jeg tilbyr enten 50 eller 100% jobb i Rendalen. Det er primært produksjonsdyr som ansvarsområde, men med en liten andel i klinikk, om ønskelig. Vaktbelastningen er 1/6-del ved 50% og 1/3-del ved 100%. Oppstart ca Juni/Juli 2023. Jeg ser for meg annahver uke eller 2+2 uker om du ønsker 50%.

Jeg jobber i et praksissamarbeid hvor vi har vært 3 stykker tilknyttet. Vi jobber som enkeltstående firmaer, men samarbeider om klinikk, pasienter og vakter. Vi samarbeider også godt med veterinærene i nabodistriktene.

 Du må evne å jobbe selvstendig, men også like å treffes med kollegaer. Produsentene i området er vennlige, imøtekommende og hjelpsomme - verdens triveligste! Det er primært jobb med mjølk og sau, noen få kjøttfeprodusenter og fjærkre. Insemineringstilladelse fra geno må være på plass😊 Ring meg eller send epost for videre informasjon om vilkår og inntjening. Lene Hausstätter tlf 95113079 epost: vethauss@gmail.com

I Rendalen er det gode muligheter for å dyrke friluftsliv; turgåing, jakt og fiske. Her er et aktivt sledehundmiljø og også ei lita retriver-gruppe. På vinteren er det åpen ishall for de som er skøyte-entusiaster og her er det også organisert trening for små og store. Det er et bra løypenett; se skisporet.no. Friidrettsguppa RenEng har et flott anlegg på Åkrestrømmen (rett i nærheten av klinikken) og her er det organisert trening på vår/sommer. Ellers så kan en være med på aktiviteter som vanntrening i basseng, basisball, innebandy. Er en musikalsk så finnes det blandakor, mannskor, korps, spelemannslag og orkester. Det er også et variert tilbud til unger her.

Ferievikariat i Engerdal og Rendalen i blandapraksis. Vi søker etter 2 veterinærer med norsk autorisasjon og inseminajonstilladelse fra geno, som kan ta ferieavløsning med oppstart medio juni/juli og ut oktober. Det er muligheter for å forlenge det ene vikariatet med en stilling i Engerdal til 1. november 2024. Vi er behjelpelig med å skaffe husrom og låner ut utstyr. Hovedarbeidsstedet vi være Engerdal og ca 5 uker i Rendalen. Du må ha eget firma og disponere bil. Kontakt Lene på 95113079/ vethauss@gmail.com eller Drevsjø veterinærkontor på telefon 95162263/ drevsjovet@gmail.com