Sveberg Dyrehospital åpnet i oktober 2011 og ligger i Malvik kommune mellom Stjørdal og Trondheim. Helt siden oppstarten har vi vært opptatt av å levere dyrehelsetjenester av meget høy faglig kvalitet og samtidig yte god service til våre kunder. I tillegg til vanlige dyrehelsetjenester har vi satset spesielt på kirurgi, halthetsutredninger, sportsmedisin, bildediagnostikk og rehabilitering og fysioterapi. Vi utfører det meste av kirurgi, blant annet avansert ledd-, bein og ryggkirurgi. Vi har artroskopi- og laparoskopi utstyr, utstyr til endoskopi, digitalt røntgenutstyr, ultralyd, blodlab mm. Per i dag sysselsetter klinikken fem veterinærer, fire autoriserte dyrepleiere, hvorav en i all hovedsak jobber med fysioterapi og fire klinikkassistenter. Vi har nå et ledig sommervikariat til veterinær eller veterinærstudent med midlertidig lisens. 

LEDIG SOMMERVIKARIAT SOM VETERINÆR/VETERINÆRSTUDENT MED MIDLERTIDIG LISENS 

  • Ønsker du å jobbe i et trivelig arbeidsmiljø med spennende og travle arbeidsdager?
  • Synes du kontakten med dyreeiere og god service er en viktig del av arbeidet?
  • Ønsker du å jobbe i en klinikk som er i stadig utvikling og ekspansjon?

Personlige egenskaper

Du er faglig engasjert og ønsker å utvikle deg i faget, samt har evne til å jobbe strukturert og effektivt både selvstendig og i team. Du er hyggelig og imøtekommende overfor våre kunder, og genuint interessert i dyr og dyrehelse.

Kvalifikasjoner

Vi søker en faglig engasjert og dyktig veterinær eller veterinærstudent med høy arbeidskapasitet og evne til å jobbe strukturert og effektivt samtidig som man er hyggelig og imøtekommende overfor våre kunder. Arbeidsoppgaver vil kunne tilpasses søkers kvalifikasjoner og interesseområder. Klinikken deltar i et vaktsamarbeid for smådyr. Deltagelse i vakten kan være aktuelt avhengig av søkers kvalifikasjoner.

Hva vi tilbyr

Vi har fokus på et hyggelig arbeidsmiljø og gode arbeidsvilkår. Klinikken følger arbeidstidsbestemmelser og vilkår fastsatt i tariffavtalen, men har egen lønnsstige som ligger godt over minstelønnssatsene i tariffen, samt at vi har egne, fastsatte lønnstillegg for etterutdanning.

Søknad

Vikariatet vil utgjøre en stillingsprosent på 100 %

Tiltredelse etter avtale, fortrinnsvis medio juni med varighet til medio august. 

Søknadsfrist 1. juni 2022. Søknader vil vurderes forløpende, og ansettelser vil kunne gjøres før søknadsfristen.

For spørsmål om stillingen ta kontakt med Hanne Fiskå Valle på sjefdpl@svebergdyrehospital.no eller klinikktelefon 72606050. 

Søknad med CV og referanser sendes til sjefdpl@svebergdyrehospital.no