Er du interessert i en variert og spennende arbeidshverdag, ordnede og gode betingelser, fantastiske kolleger, omsorgsfulle og hyggelige kunder, en moderne og flott klinikk, mulighet til faglig utvikling og til å kunne være med på å utvikle klinikken? Da bør du søke denne stillingen!

Røyken og Omegn Dyreklinikk tilbyr nå en 100% fast stilling for veterinær. Vi søker deg som er faglig engasjert, serviceinnstilt og nøye. Denne stillingen kan formes litt etter ønsker og interesser hos søker. Vi har mange ideer og klinikken er i vekst og utvikling. 

Røyken og Omegn Dyreklinikk er lokalisert sentralt i Røyken i Asker kommune. Her er du på landet nær byen. Du bruker 15-20 min til Drammen og Asker, 30min til Oslo og 25 min til Drøbak. Det er lett å komme seg til klinikken med kollektivtransport. Hos oss er det fantastiske turmuligheter rett utenfor døra, fjorden med flotte sandstrender ligger rett ved og det er en god ide å ha badetøy i garderobeskapet. Vi flyttet inn i nye lokaler for 2,5 år siden, så klinikken er moderne, funksjonell og lys. Alt man trenger av utstyr og moderne maskiner har vi. Hos oss har vi også mye rehabilitering/fysioterapi og mye kompetanse og utstyr innen feltet. Vi tar imot kanin, gnager, fugl og eksotiske dyr i tillegg til hund og katt og har mye kunnskap innen dette. Vi har i en årrekke vært TUD-sertifisert og vil nå videreføre kvalitetssertifiseringen. Kanskje du har lyst til å jobbe med dette også? Vi er Cat Friendly Clinic med gullstandard. Vi har også egen atferdsterapeut ved klinikken.

Klinikken vår et et godt sted å jobbe på. Dyrepleierne og assistentene våre er fabelaktige, superflinke og erfarne og hjelper deg igjennom dagen. Vi har alltid vært opptatt av kvalitet. Og vi ønsker å være imøtekommende, serviceinnstilte, nøye og rett og slett ha en god kommunikasjon med kundene våre. Og oss imellom! Vi har flotte, hyggelige kunder som vil det beste for dyrene sine og som gir oss lov til å utføre god veterinærmedisin. Hos oss blir man satset på. Vi synes etterutdannelse er viktig og vi prøver å etterkomme ønsker hver enkelt har med tanke på hvilke fagfelt en ønsker å spesialisere seg i. 

Hos oss blir du tatt godt vare på. Vi heier på klinikken og på den enkelte. Lønnsbetingelsene er gode, vi har forsikringsordninger, vi er fleksible når det kommer til arbeidstider. 

Søk idag! Stilling tiltredes etter avtale. Søknad sendes firmapost@roykendyreklinikk.no. Lurer du på noe, send en mail eller ring 31280555 og spør etter daglig leder Christine R Kvam.

Personlige egenskaper

Vi søker deg som er faglig engasjert, serviceinnstilt og nøye. Teamarbeid, god kommunikasjon og kundebehandling er i fokus. Og vi skal ha det gøy på jobb! Vi er en flott og tett gjeng som smiler og ler mye, og vi vil gjerne ha deg med i gjengen vår. 

Kvalifikasjoner

Denne stillingen kan formes litt etter ønsker og interesser hos søker. Vi har mange ideer og klinikken er i vekst og utvikling. En genuin interesse for faget er en selvfølge. Interesse for rehabilitering og/eller odontologi og kirurgi er et pluss men absolutt ikke et krav. 

 

Hva vi tilbyr

  • Gode betingelser hva gjelder lønn og forsikringsordninger
  • Ordnede forhold, fleksibilitet
  • Et svært godt arbeidsmiljø hvor man blir hørt og sett og hvor alle får være med på å utvikle klinikken.
  • Dyktige kolleger
  • Satsing på kurs og etterutdanning
  • En ny og flott klinikk, godt utstyrt og oppdatert
  • Fantastiske kunder
  • Egen rehabiliteringsavdeling
  • Nydelig område, sentralt/kort vei til byer, men landlig med flotte turområder og fjorden rett ved