Ledig vikariat med mulighet for fast ansettelse

Haugaland Dyreklinikk AS har et ledig vikariat omgående t.o.m ut desember 2021 med mulighet for forlengelse/fast ansettelse. Stillingen er 50-100 % (du bestemmer!) på smådyrklinikk, men dersom du har de rette kvalifikasjonene, og er interessert vil det også være mulighet for deltakelse i den kommunale veterinærvakten for både smådyr og stordyr. 

Haugaland Dyreklinikk drives i dag av tre engasjerte og erfarne veterinærer. Vi er en velutstyrt klinikk i kraftig vekst, og har tilhold i nye, romslige og trivelige lokaler. 

For øyeblikket er vi en fantastisk gjeng bestående av 3 veterinærer,  3 dyrepleiere og 2 klinikkassistenter.

Alle former for kompetanse innen smådyrmedisin vektlegges, men også uerfarne og yngre kolleger oppfordres til å søke.

Konkurransedyktig lønn etter erfaring og kompetanse. Vi vil også legge til rette for videreutdanning dersom du ønsker det.

 

Haugaland Dyreklinikk er plassert sentralt på Karmøy, kun 15 min fra Haugesund og 5 min fra Kopervik sentrum.  To kjempetrivelige byer med tilgang på hyggelige kafeer og butikker,  men som også har umiddelbar nærhet til fantastiske turområder som inkluderer milevis med strender og friske fjellturer. Det er kun 1,5 times kjøring til skisporene og skitrekkene vinterstid.

Dersom du ønsker å bli vår nye kollega så sender du en e-post til anja@haugalanddyreklinikk.no

 

Vårt mål er å alltid sette dyret i fokus. Vi ønsker å skape trygghet for både dyr og eier gjennom god kommunikasjon, faglig dyktighet, service og engasjement. Vi ønsker oss en person som kan være med å nå disse målene, og som med sin serviceinnstilling, gode samarbeidsevner, stå på vilje og gode humør kan bidra positivt i en travel klinikkhverdag. 

Søknadsfrist: Fortløpende 

Søknad med CV sendes til anja@haugalanddyreklinikk.no

Kontaktperson: Anja Lønning Clausen tlf. 40228078