Har du lyst til å være med å ha det gøy på jobb sammen med oss? Er du opptatt av kommunikasjon, faglig kvalitet og ryddighet? Da søker vi deg!

Ledig vikariat for veterinær ved Røyken og Omegn Dyreklinikk

Vil du være med i den fine gjengen vår? Da er det et ledig svangerskapsvikariat hos oss. Moderne, godt utstyrt, kvalitetsfokusert klinikk med godt arbeidsmiljø. Vi tilbyr godt teamarbeid, varierte og interessante arbeidsoppgaver og ordnede forhold. Klinikken har vært TUD-sertifisert i en årrekke og er sertifisert cat friendly, gold standard. 30 min fra Oslo, 20 min fra Asker/Drammen. Du må være ryddig, kvalitetsbevisst, serviceinnstilt og med godt humør. I utgangspunktet utlyser vi en deltidsstilling, stillingsprosenten kan diskuteres. Vikariatet varer i utgangspunktet frem til nyttår 2022. Tiltredelse etter avtale.

Personlige egenskaper

Vi ønsker en ryddig, strukturert person med godt humør og gode kommunikative evner. Service og kvalitet er svært viktig. Du må også verdsette å være del av et team, kunne ta avgjørelser selvstendig, men også samarbeide godt med andre. 

Kvalifikasjoner

Veterinær med interesse for smådyrmedisin ønskes. Klinikken har egen rehabiliteringsavdeling. Vi har besøk av mange kaniner og gnagere samt noen reptiler. Vi er også i vekst og har stadig behov for noen med interesse for odontologi og kirurgi. Søker med erfaring innen et av disse feltene, vil kunne få tilpasset stillingen. Dette er imidlertid ingen forutsetning, og nyutdannede oppfordres også til å søke.

Hva vi tilbyr

Hos oss har vi strukturerte og ordnede forhold. Vi har et godt arbeidsmiljø. Vi er kvalitetsbevisste. Klinikken har vært TUD-sertifisert i en årrekke og er en cat friendly clinic, gold standard. Vi holder til i nye, lyse, moderne lokaler.

Søknad

Søknad sendes firmapost@roykendyreklinikk.no