Standal Dyreklinikk er en liten, men velutstyrt og trivelig smådyrsklinikk, tilknyttet Standal Hunde- og Kattehotell. 

Klinikken har digitalrøntgen, ultralyd, tannunit, laboratorium med in-house hematologi og biokjemi, operasjonsrom med gassanestesi og rom for oppstalling av pasienter. 

Pasientmassen består i hovedsak av firbente hotellgjester, men også eksterne pasienter fra Hakadal og omegn. Mulighet for å ha pasienten boende på hotellet i en sykdomsperiode gir unik mulighet for oppfølgning og tilpasning da vi selv tar oss av “hjemmebehandlingen” og dermed kan sikre optimalt stell under tilfriskning. Dette sparer dyrlegen for mye hodebry og gir en sjelden mulighet for tett pasientomsorg. Da hotellbelegningen varierer med skole- og fellesferier, opplever man også høy- og lavsesong i klinikken. Dette innebærer at det periodevis er rolige dager, og periodevis mange baller i luften. 

Hverdagen på klinikken består i hovedsak av poliklinisk arbeid, men vi har også pasienter til tannbehandling og kirurgi. Interesse og noe erfaring innen dette er en fordel, men ikke et krav. 

Personlighet og innstilling er avgjørende faktorer, -klinikken har blanke ark og vi ser etter deg med fargestifter. På laget får du med deg en svært erfaren dyrepleier. Stillingen er primært en 20 %-60 % stilling, men stillingsgrad kan diskuteres. Som Standals klinikkveterinær vil du få mulighet til å avgjøre din egen arbeidstid i svært stor grad, -stillingen er unikt fleksibel med gode betingelser.