Ønsker du en deltidsstilling i en flott klinikk med en god gjeng?

Vi ønsker en veterinær som kan jobbe fast to dager i uken, med muligheter for litt ekstra dersom det er behov eller ønske.

Vi er en velutrustet smådyrklinikk bestående av 4 veterinærer, 3 klinikkassistenter og 1 autorisert dyrepleier, samt studenter i praksis. Vi har et bredt behandlingstilbud innen indremedisin, kirurgi og tannbehandling, i tillegg til å være en henvisningsklinikk med spesialisttjenester innen bløtvevskirurgi, ortopedi og atferdspsykologi. Vi har en stor kundemasse og spennende og varierte dager - og det viktigste av alt: et utrolig godt arbeidsmiljø- vi har vært den samme gjengen i mange år og legger stor vekt på trivsel og trygghet i hverdagen.

Personlige egenskaper

Vi ser etter en utadvendt kandidat som er glad i å jobbe med mennesker og dyr, og som ønsker å utvikle seg faglig. Det er en fordel med noe erfaring, men vi oppfordrer alle til å søke. Vi kan tilby gode lønnsbetingelser, gunstige arbeidstider og ingen vakt utenom arbeidstid. Vi etterstreber at våre ansatte skal trives og kjenne se trygge i rollen som dyrlege til enhver tid, og tilrettelegger for kurs og etterutdanning, og AniCura har et eget Graduate program til nyutdannede.

Søknad

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren inne veterinærmedisin, og sammen jobber vi for dyrenes beste og skaper fremtidens veterinærmedisin. AniCura er representert i fjorten land, på 450 steder i Europa og skaper trygghet for dyreeiere gjennom pasientsikkerhet og høy tilgjengelighet. Selskapets 11000 dedikerte medarbeidere tar hvert år hånd om over 3,6 millioner pasienter. AniCura er en anerkjent utdannings- og henvisningsinstans.

Aktuelle kandidater blir innkalt til intervju fortløpende. 

Vi kan stille med bolig dersom det er behov.