A-Vet Smådyrklinikk i Vestfold søker en veterinær med interesse for oftalmologi som ønsker videreutdannelse innen dette feltet.

Vi har egen øyeavdeling med avansert kirurgisk utstyr og utfører det meste innen behandling av øyesykdommer. 

Veterinær Elisabeth Bjørnestad er øyelyser og øyekirurg og vil være din mentor under utdannelsen.

A-Vet Smådyrklinikk ligger i hjertet av Vestfold og er en moderne klinikk- for tiden med 4 veterinærer, 3 dyrepleiere, 2 klikksekretærer, og 1 klinikkassistent.  Vi setter kundetilfredshet og arbeidsglede høyt Vårt mål er at pasienter, dyreeiere og ansatte skal føle seg velkomne og trygge hos oss.

Klinikken ble etablert i 2004 og er nå en veletablert klinikk for smådyr. Vi utfører alle typer generelle veterinærtjenester, samt bløtvevskirurgi, ultralyd, kardiologi og tannbehandling. Pasientene våre er hovedsakelig hunder og katter, men vi behandler også mindre smådyr.

Åpningstidene er mandag -torsdag 8-18, fredag 8-16 og lørdag 10-15. Det er ingen vakt i 2022, men det kan bli en 5-7 delt vakt fra 2023.

Vi jobber med kontinuerlige forbedringer der våre ansatte har en viktig rolle. For oss er det viktig at alle er involvert og bidrar til klinikkens utvikling.

Personlige egenskaper

Du er opptatt av at mennesker er forskjellig og ved å jobbe sammen blir helheten bedre. Du har en naturlig evne til å håndtere mennesker, og ser utfordringer i stedet for hindringer. Du vil få muligheten for utvikling og vi regner med at du ser det som helt naturlig at du skal dele din kunnskap med dine kolleger.

Kvalifikasjoner

Din profil:

Vi ser etter deg som er veterinær med noen års erfaring fra klinikkarbeid. 

Hva vi tilbyr

Vårt tilbud:

Vi kan tilby en variert og spennende jobb i en veletablert klinikk. Lokalene våre er lyse og funksjonelle, og vi har et høyt servicenivå. Som en del av den fantastiske gjengen vår skal du være med på å utvikle klinikken. Alle ansattes idéer og synspunkter er verdifulle, og vi ser på de ansatte som vår største ressurs.

Du vil delta i veterinærteamet vårt med daglig arbeid i tråd med din kompetanse og interesse.

Du vil få grundig opplæring underveis og bli med på utformingen av våre rutiner og videreutvikle deg ved intern-og ekstern opplæring.

Stillingen er  100%. 

Lønn etter avtale.  

Søknad

Høres dette ut som noe for deg? Velkommen med søknaden din til elisabeth@a-vet.no

Intervjuer skjer fortløpende.