Petrus Veterinærer er et nytt og innovativt konsept for veterinærbransjen som søker å kombinere høy faglig kvalitet og profesjonell behandling med en forenklet og forbedret kundeopplevelse. Vårt mål er at det skal være en positiv opplevelse for både dyrene og menneskene deres å besøke veterinæren!

På våre klinikker utfører vi det meste av rutinekirurgi, odontologi og poliklinikk. Vi leter dermed etter gode allmennpraktikere. Nå søker vi flere dyktige veterinærer i både heltid- og deltidsstillinger til våre klinikker i Oslo.

Personlige egenskaper

  • Opptatt av å levere gode kundeopplevelser; både til pasient og eier
  • Godt humør, relasjonsskapende og evne til å opptre med personlig og faglig troverdighet overfor kunder og kollegaer
  • Stor arbeidskapasitet, strukturert, positiv, målbevisst og selvstendig
  • Trives med «å ta i et tak» der det trengs
  • Kan kommunisere godt både muntlig og skriftlig, på norsk eller engelsk

Kvalifikasjoner

Autorisert veterinær, med erfaring innen smådyrmedisin, men nyutdannede og veterinærer på midlertidig lisens oppfordres også til å søke

Hva vi tilbyr

Vi ønsker at våre veterinærer skal glede seg til å gå på jobb. Hverdagen hos oss består av varierte og givende oppgaver og man får muligheten til å både lære og ha det gøy samtidig. Vi er også opptatt av å opprettholde en god balanse mellom jobb og fritid og kan tilby konkurransedyktig lønn. Vi har ikke vaktordning. 

Vi ønsker å gi våre ansatte rom for å vokse sammen med oss og er opptatt av å kunne tilby god faglig utvikling. Som ansatt hos oss vil du følge vårt utviklingsprogram som består av både fysiske kurs, webinarer og selvstudier.

Søknad

For mer informasjon, ring gjerne klinikksjef Rebecca Malin Vaksdal på 98877160 for en uformell prat. Se også våre nettsider for mer informasjon om hvordan det er å jobbe hos oss. Skriftlig søknad og CV sendes til rebecca@petrus.no.

Søknadsfrist snarest. Oppstart etter avtale.