Vi er en klinikk som flyttet inn i nye flotte lokaler i juni 2021. Teamet består i dag av 6 veterinærer, 4 dyrepleiere og 2,5 assistent. Klinikken er godt utstyrt med gode muligheter for å ha en god arbeidshverdag! Klinikken er nå en del Empet. Satsningsområder er faglig utvikling og økt tilgjengelighet for kundene. Vi trenger derfor flere med i teamet vårt!

Personlige egenskaper

God kommunikasjonsevne og evne til å vise god pasientomsorg. Evne til å jobbe både selvstendig og i team vektlegges. Godt humør, utadvendt og serviceinnstilt og ønske om å bidra positivt til et trygt og hyggelig arbeidsmiljø.

Kvalifikasjoner

Erfaring fra smådyrpraksis er en fordel. I henhold til resten av teamets sammensetning prioriterer vi deg som brenner for indremedisinske utredninger . Sitter du inne med spesialkompetanse på smådyr og ønsker å være med på å utvikle klinikken videre hører vi også veldig gjerne fra deg! Nyutdannede med engasjement for smådyrpraksis bes også å søke.

Hva vi tilbyr

Godt arbeidsmiljø der vi hjelper hverandre til å få en så god arbeidshverdag som mulig. Konkurransedyktig lønn og gode pensjonsvilkår. Gode muligheter for videre faglig utvikling.

Søknad

Vi gleder oss til å høre fra nettopp deg! Startdato kan diskuteres. Søknad med CV sendes johanne@porsgrunndyreklinikk.no