Vi flyttet inn i nye flotte lokaler i juni 2021. Teamet består i dag av 6 veterinærer, 4 dyrepleiere og 2,5 assistent. Klinikken er godt utstyrt med gode muligheter for å ha en god arbeidshverdag! Klinikken er nå en del Empet. Satsningsområder er faglig utvikling og økt tilgjengelighet for kundene. Vi trenger derfor flere med i teamet vårt!

Personlige egenskaper

Godt humør og ståpåvilje som bidrar til godt faglig og sosialt arbeidsmiljø verdsettes høyt! Gode evner til kommunikasjon og omsorg for eier og pasient er sentralt. Vi ser etter evne til å arbeide selvstendig og i team.

Kvalifikasjoner

Erfaring fra smådyrpraksis er veldig bra! Sitter du inne med spesialkompetanse på smådyr og ønsker å være med på å utvikle klinikken videre hører vi veldig gjerne fra deg! Nyutdannede med engasjement for smådyrpraksis bes også å søke.

Hva vi tilbyr

Godt arbeidsmiljø der vi hjelper hverandre til å lage god arbeidshverdag. Konkurransedyktig lønn, gode pensjonsvilkår, tariffavtale DNV. Gode muligheter for videre faglig og personlig utvikling. Ledig plass for øyelyseraspirant.

Søknad

Vi gleder oss til å høre fra nettopp deg! Søknad med CV sendes johanne@empet.no