Ranheim Dyreklinikk er en ren smådyrklinikk for hund og katt i Trondheim. 

Klinikken er velutstyrt og ISO 9001 sertifisert, og klinikksjefen er siden 2015 godkjent spesialist veterinær innen spesialiteten «smådyrsykdommer – hund og katt» og i tillegg autorisert øyelyser siden 2001. 

Klinikken er en del av Empet, så du vil hos oss også bli en del av et større faglig fellesskap.

Vi har 410 kvadratmeter med klinikkbygg, med lettvint atkomst både med bil og buss. Klinikklokalene er tiltalende, med velfungerende romløsninger, stor operasjonssal, flere tannrom samt kursfasiliteter. Klinikken vår betjener kun hunder og katter og har ikke kvelds- eller helgevakt, kun regulære åpningstider på dagtid hverdager.

Klinikken er velutstyrt med bl.a. laboratorium, digital røntgen, tannavdelinger med digital tannrøntgen samt ultralyd, operasjonsrom med gassanestesi mm. Vi har i tillegg utstyr for kikkhullskirurgi og beinkirurgi, mm. Med spesialist i smådyrsykdommer og autorisert øyelyser er klinikken også godkjent som praksisplass for smådyr spesialistkandidater, så har du faglige ambisjoner har vi i utgangspunktet sammenfallende interesser.

Ved Ranheim dyreklinikk er vi nå et flott team på 11 kolleger med en god sammensetning av erfarne veterinærer, dyrepleier og klinikkassistenter og resepsjonister. 

Vår kundemasse øker stadig og vi søker etter en engasjert veterinær som er klar for å bidra i teamet, og med et ønske om å levere et godt dyrehelsetilbud i regionen.

Vi ønsker å finne en veterinær som trives når det er hektisk og gjerne har flere baller i lufta samtidig. Hos oss er det ofte høyt trykk, men tonen er god og vi stiller opp for hverandre. Du er selvstendig samtidig som du jobber godt i team. Selv om du har jobbet noen år er du fortsatt faglig sulten og ønsker å utvikle deg videre. Dette vil vi legge til rette for! 

I tillegg til fag må du sette pris på kunder og kundekontakt, like å by på deg selv og gjøre ditt for at både kunder og ansatte skal trives på klinikken. Vår filosofi er at alle yter bedre om de trives på jobb, og trivsel på arbeidsplassen er viktig for oss.

Vi er på jakt etter en smådyrveterinær med bred erfaring i full stilling, gjerne med spisskompetanse innen indremedisin, tannmedisin eller kirurgi. Klinikken dekker mange fagområder i dag, men kan rokkere om noe internt om du har den rette kompetansen. Er du den rette kandidaten for oss er vi også åpen for å kunne drøfte en lavere stillingsandel.

Det er viktig for oss at du er en positiv og serviceinnstilt medarbeider, som snakker og skriver flytende norsk og med norsk veterinær autorisasjon. Du er innstilt på å jobbe nøyaktig og selvstendig og må selvsagt ha en ambisjon om å tilby et godt dyrehelsetilbud i tett team med resten av medarbeiderne på klinikken.

Du vil normalt møte allsidige dager, og må trives med en arbeidshverdag med et bredt spekter av gjøremål i en travel smådyrklinikk, der det er viktig å være serviceinnstilt, effektiv og løsningsorientert. 

Stillingens ansvarsområder vil bli satt ut fra søkerens kvalifikasjoner og klinikkens behov, og er du den rette personen for oss, vil vi finne gode løsninger sammen. 

 

Vi tilbyr:

  • Gode betingelser
  • Moderne og fullt utstyrt klinikk
  • Full parkeringsdekning for ansatte
  • Gode utviklingsmuligheter
  • Spennende og varierte arbeidsdager

  

Kvalifikasjoner:

  • Utdannet veterinær med norsk autorisasjon
  • Må beherske norsk flytende, skriftlig og muntlig

 

Personlige egenskaper:

  • Du trives med et høyt tempo i arbeidsdagen og blir motivert av vanskelige kasus.
  • Du jobber selvstendig, er serviceinnstilt og faglig nøyaktig.
  • Du har et godt humør og er positiv til å ta unna i travle perioder. 

 

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, med ansiennitetsregulert lønnsstiger og gode pensjonsordninger. 

Søknad med CV sendes til klinikksjef Anne Mette Knutsen på anne.mette.knutsen@ranheimdyreklinikk.no innen 29. februar 2024.

Tiltredelse etter avtale.

Søknader vil bli løpende vurdert, og stillingen kan bli besatt før søknadsfristen. 

Se mer av klinikken på våre nettsider https://ranheimdyreklinikk.no/