For Salfarm søker vi en erfaren PRODUKTSPESIALIST som skal være med på å utvikle det norske markedet. 

Salfarm er en spennende bedrift i rivende utvikling. Som en av de førende leverandører på det nordiske markedet selger Salfarm veterinære legemidler, handelsvarer og vaksinasjonsutstyr. Vi selger, utvikler og registrerer nye legemidler. For oss er det viktig at kundene blir ivaretatt på beste måte, både når det gjelder kunnskap og service.

Som Salfarms produktspesialist vil du bli en viktig del av det nordiske salgs- og marketingteamet.

Du får ansvar for salg og service til både eksisterende og nye kunder på det norske veterinærmarkedet, og din hverdag preges av høy grad av selvstendighet, hvor du jobber aktivt i markedet hos egne kunder. Du deltar dessuten på norske kongresser samt på Salfarms nordiske møter.

Som produktspesialist blir du en del av en dynamisk bedrift, hvor det er høyt under taket, og hvor du er tett på ledelsen. Du rapporterer til Country Sales Manager, Norge, og med en bred produktportefølje vil det være rikelig mulighet for både faglig og personlig utvikling.

Personlige egenskaper

I Salfarm er det fokus på både personlighet og faglig dyktighet. Du vil passe godt inn i bedriftens kultur, hvis du kan nikke gjenkjennende til følgende:  

  • Du er utadvendt og positiv
  • Du er selvstendig, proaktiv og resultatorienteret
  • Du er utpreget teamplayer
  • Du er imøtekommende og finner det naturlig å skape gode og verdifulle relasjoner

Du er vant til å yte en høy grad av service, og samtidig holde et ambisiøst fokus på målet. Gjennom klar og tydelig kommunikasjon er du dessuten i stand til å formidle kompleks viten på flere nivåer, både internt og eksternt.

Kvalifikasjoner

Faglig har du erfaring innen veterinærbransjen, og det vil være en klar fordel hvis du allerede kjenner markedet. Vi ser for oss at du allerede har jobbet med salg og dermed kjenner til hverdagen som konsulent. Om det ikke er tilfelle kan du ringe Kristine Steinsland på 902 97 102 for å høre mer om hvordan den ser ut.

Hva vi tilbyr

Vi tilbyr en attraktiv jobb i en bedrift med en flat organisasjon, og hvor man arbeider etter prinsippet frihet under ansvar. Lønn etter kvalifikasjoner. 

Søknad

Har ovenstående vakt din interesse og gitt deg lyst til å vite mer, så kontakt Helle Halken på tlf. +4520626148 eller upload din CV via søknadsportalen, så kontakter vi deg.