Velkommen til Finnmark. Er du interessert i produksjonsdyr og blandet praksis? Kom og jobb med oss i en utrolig del av Norge.

Under forutsetning av politisk godkjenning starter Porsanger kommune og Lebesby kommune fra 1.desember opp Midt-Finnmark dyreklinikk AS i moderne klinikklokaler i Lakselv sentrum. Det planlegges blandet praksis i ett kollegie med 4 veterinærer samt daglig leder. Du blir ansatt i det kommunale foretaket som også stiller med klinikkbil eller ditt selskap inngår avtale med klinikken. Alle stillinger tilsvarer 100 % stilling. Gode lønns- og arbeidsforhold. Stordyrpraksisen er del av jobben og gjelder kommunene Lebesby og Porsanger. Veterinærene inngår i en 4-delt vaktordning.

Film om Utvalgt kulturlandskap i Porsanger: https://www.porsanger.kommune.no/filmer.543404.no.html

Bo i Porsanger; https://www.porsanger.kommune.no/bo-i-porsanger.475448.no.html

Nettsiden til Porsanger kommune; Forside - Porsanger kommune

Personlige egenskaper

Løsningsorientert, fleksibel, serviceinnstilt, god på samarbeid, pålitelig og kompetent. Du må like å jobbe i en til tider hektisk hverdag, og se mulighetene i varierte arbeidsoppgaver.

Vi søker deg som: 

  • Er imøtekommende og har gode samarbeidsevner og viser godt samspill 
  • Opptrer tillitsvekkende både overfor kolleger og innbyggere 
  • Viser respekt for alle mennesker 
  • Møter innbyggere og dine kolleger med åpenhet og gir rom for forskjellighet 
  • Viser lojalitet til de beslutninger som blir tatt og de målene som settes 

Ansatte i Porsanger kommune skal medvirke til kontinuerlig forbedring i sitt arbeid gjennom å omsette kommunens verdier i praksis: Samspill, Tillit, Respekt, Åpenhet og Lojalitet 

Kvalifikasjoner

Veterinærene må ha norsk autorisasjon og har førerkort klasse B. Erfaring fra stordyr- og smådyrpraksis teller positivt. Erfaring fra praksis i omsøkte området er ønskelig. Erfaring med inseminering er ønskelig. Gode norskkunnskaper.

Hva vi tilbyr

Er du eventyrlysten og vil opplever Finnmark?

Vi tilbyr en moderne klinikk med blandet praksis og ordnede arbeidsforhold i ett kollegie. Som veterinær trenger du ikke starte eget firma eller investere i egen bil og utstyr. Klinikken har høy standard på tilgjengelig utstyr inkl. spesialutstyr som maskin for ultralydscanning, otovideoscop, ophatalmoscop, gassanestesi-apparat med digitalt overvåkningsutstyr, terapilaser mm. Porsanger kommune ligger i tiltakssonen for Finnmark og Nord-Troms med flere gunstige personrettede tiltak, blant annet nedskriving av studielån, lavere beskatning. Fri barnehageplass er også foreslått. 

Vi tilbyr et trivelig arbeidsmiljø, faglige utfordringer og gode utviklingsmuligheter. Vi kan være behjelpelig med å skaffe bolig.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes i søknaden. Opplysninger kan bli offentlig, selv om du har bedt om å ikke bli oppført på søkerlista. jfr. offentlighetsloven § 25. 

Om Porsanger kommune: 

Porsanger kommune er en spennende kommune midt i Finnmark med gode muligheter for vekst og utvikling. Som vertskommune for et forsvar under oppbygging, har vi i dag i underkant av 4000 innbyggere og forventer flere i årene som kommer. Vi er en trespråklig kommune med norsk, samisk og kvensk som offisielt anerkjente språk. I tillegg har vi innbyggere fra mange ulike nasjoner.

Lakselv er regionsenter i Midt Finnmark, handelssenter med gode kommunikasjoner med buss og fly, som med sine 2 600 innbyggere er kommunens største tettsted og administrasjonssted.

Kulturtilbudet i kommunen er omfattende med gode muligheter til deg som liker musikk, sang, håndarbeid, duodji, sport og idrett. Dersom du i tillegg er glad i friluftsliv, jakt og fiske er Porsanger kommune stedet for deg.

Søknad

Vi er opptatt av at det skapes et godt samarbeidsklima og tilrettelegger for god dialog.

Tiltredelse skjer så snart som mulig, etter avtale.

Høres dette spennende ut? Send din CV og søknad til postmottak@porsanger.kommune.no  

Ved spørsmål kontakt oss gjerne på e-post ingrid.golten@porsanger.kommune.no eventuelt tlf. 48 50 34 63.