Er du på utkikk etter sommerjobb i kombipraksis med gode inntjeningsmuligheter og godt kollegialt samhold? Vi i Dyrlegene Mosjøen søker sommervikar med gode muligheter for forlengelse. Startdato og lengde etter avtale. Vi er veldig fleksible. Arbeidet består av smådyr/klinikkjobb ved Dyrlegene Mosjøen, samt produksjonsdyrkjøring og deltagelse i den kommunale vaktordningen. Søkere må ha godkjent inseminasjonskurs og disponere egen bil. Vi kan være behjelpelige med nødvendig utstyr. Vi oppfordrer både nyutdannede og erfarne veterinærer med autorisasjon, og studenter på midlertidig lisens til å søke. Her er det gode muligheter for variert arbeidserfaring og god inntjening. Du er velkommen til et godt og trivelig arbeidsmiljø!

Vefsn kommune ligger sentralt på nydelige Helgeland med ca 13 000 innbyggere. Det er kort vei til hav, øyer og fjell, og fantastiske tur- og aktivitetsmuligheter i direkte nærhet. Bykjernen i Vefsn er Mosjøen «byen midt i Norge», som ligger ved foten av Øyfjellet, innerst i Vefsnfjorden. Byen har gode reiseforbindelser med både E6, toglinje og flyplass 10 minutter unna. Mosjøen er kjent for sine mange kafeer, restauranter og puber, men også sitt rike kulturliv. Det er alltid noe å finne på i Vefsn! 

Distriktet er lettkjørt med anslagsvis 90% storfe med inseminasjon på dagtid. I tillegg er det noe smågrisbesetninger, småfe og hest. Dyrlegene Mosjøen As åpnet i november 2020 og er en moderne og godt utstyrt smådyrklinikk i Mosjøen sentrum. Klinikken er under kontinuerlig utvikling og har nytt og moderne utstyr som røntgenmaskin med direkte fremkalling, ultralyd, tannunit med tannrøntgen, operasjonssal med gassanestesi og overvåking , in-house IDEXX blodlab, urinanalyse og mikroskop. Vi jobber for tiden med å bli en kattesertifisert klinikk, vi har et eget ´stillerom´ og er ute etter å tilby det lille ekstra til kunden slik at de føler seg godt ivaretatt. Vi er et godt team som jobber sammen og det er lav terskel for å ringe en kollega for råd og hjelp. Vi er et team som ønsker at arbeidsplassen skal være god for alle deltakere. Vi hjelper hverandre der det er behov og bygger hverandre opp. Vi har fokus på å være profesjonelle, yte god kundeservice og være faglig sterke.

Høres dette ut som noe for deg?

Søknad

Ta kontakt med oss på mail; post@dyrlegenemosjoen.no ved interesse eller spørsmål, eller ta direkte kontakt med Solfrid Løvli Hundåla på telefon 97771599.

Se også vår hjemmeside: www.dyrlegenemosjoen.no og vår facebook-side: Dyrlegene Mosjøen, for mer informasjon om oss og hva vi tilbyr.