Spennende mulighet i Elverum!

Vi søker en veterinær til vår klinikk i Elverum til et svangerskapsvikariat i 100% stilling med store muligheter for fast ansettelse for rette vedkommende.

AniCura Elverum Dyreklinikk ligger sentralt plassert i sentrum av Elverum og vi er godt utstyrt for blant annet bildediagnostikk, laboratoriediagnostikk, bløtvevskirurgi og tannbehandling.

Klinikken har for tiden 4 veterinærer, 2 dyrepleiere, 2 klinikkassistenter og 1 resepsjonist i staben. Vi har høyt fokus på trivsel, og mange hyggelige, faste kunder.

Du har en stor lidenskap for veterinærmedisin, og et sterkt ønske om å tilby den beste mulige kvalitetsbehandling og omsorg for våre pasienter. Du brenner for å utvikle deg faglig og vil gjøre det sammen med oss. Dersom du har spesielle felt du interesserer deg særlig for, ønsker vi å støtte opp om kompetanseheving. Vi ønsker oss helst en erfaren veterinær, men nyutdannede er også hjertelig velkomne. Du bidrar til et godt og trygt arbeidsmiljø.

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi legger til rette for utvikling og sender ofte våre ansatte på kurs for faglig påfyll. AniCura har også et eget Graduateprogram for ferske veterinærer som en ansatt hos oss vil ha mulighet til å delta på.

Høres dette spennende ut?

Søknadsfrist er snarest. Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt daglig leder Linn Sandum, linn.sandum@anicura.no