Standal Dyreklinikk er tilknyttet Standal Hunde- og Kattehotell med landlig beliggenhet i Hakadal, en halvtimes kjøring fra Oslo. Standal er Norges ledende hotell for hund og katt med 90 års erfaring. Driften omfatter i dag foruten dyreklinikk og hotell for hund og katt,  utstyrsforretning, rehabiliteringsavdeling/SPA, og hundefrisør. For utfyllende informasjon se www.standal.no

Kvalifikasjoner

Vi søker en selvstendig og fleksibel veterinær som er framoverlent og initiativtagende. Hverdagen på klinikken består i hovedsak av poliklinisk arbeid, men vi har pasienter med behov for både tannbehandling og kirurgi. Interesse og noe erfaring innen dette er en stor fordel, men ikke et krav. 

Hva vi tilbyr

Standal Dyreklinikk er en liten men velutstyrt smådyrsklinikk. Klinikken har digitalrøntgen, ultralyd, tannunit, laboratorium med in-house hematologi og biokjemi, operasjonsrom med gassanestesi og rom for oppstalling av pasienter. 

Pasientmassen består av både hotellgjester og eksterne pasienter. Mulighet for å ha pasienten boende i en sykdomsperiode gir unik mulighet for oppfølgning og tilpasning. Vi står dermed ofte selv for “hjemmebehandlingen” og kan følge opp kontinuerlig og sikre optimalt stell under tilfriskning. Dette sparer dyrlegen for mye hodebry og gir en givende mulighet for tett pasientomsorg.

Klinikkstaben består av 2 deltidsveterinærer, 1 hundefysioterapeutstudent, samt vår assisterende daglige leder som er erfaren dyrepleier og bistår som sparringspartner og hands-on i klinikken.

Da hotellbelegningen varierer med skole- og fellesferier, opplever man også høy- og lavsesong i klinikken. Dette innebærer at det periodevis er rolige dager, og periodevis mange baller i luften. Dette åpner for fleksibel arbeidstid for den rette kandidaten. 

  • Standal Dyreklinikk er stadig under utvikling, og du vil få muligheten til å bli med og forme arbeidsplassen din i stor grad om du ønsker det.
  • Oppstart sommeren 2021.
  • Stillingen er 100% men kan diskuteres.
  • Lønn etter avtale og kvalifikasjoner.