Vil du jobbe på en plass som gir deg muligheten til å utvikle deg, jobbe selvstendig og oppmuntrer til etterutdanning? Da er Sunndal dyreklinikk plassen for deg! Vi er en liten smådyrklinikk plassert i vakre Sunndal med flotte fjell som omringer oss, fantastiske turmuligheter og vakker natur. Vi har ambisjoner om å vokse og bli enda bedre, men da trenger vi deg med på laget! Hverdagen på Sunndal dyreklinikk består i hovedsak av poliklinisk arbeid, deriblant utredninger, røngten, tannbehandlinger og kirurgi. Vi er en hyggelig gjeng på to veterinærer og 4 assistenter.

Dyreklinikken er utstyrt med digitalrøntgen, ultralyd, tannunit, tannrøngten, laboratorium med bl.a in-house blodanalyse, operasjonsrom og oppstalling av pasienter. 

Du er en selvstendig og strukturert veterinær med god pasientomsorg, gjerne med interesse for kirurgi. Du er god til å kommunisere med kunder og trives i et hektisk miljø. Vi ser gjerne at du har vært ute i jobb, men oppfordrer også nyutdannede til å søke. Hos oss vil du få muligheten til å bli en enda bedre veterinær, være med å forme klinikken og bli hørt.

Hva vi tilbyr: 100 % jobb som veterinær i minst ett år, med gode muligheter til fast ansettelse til rette person. Fast arbeidstid, ingen vakt. Mulighet til å leie leilighet med gangavstand til jobb. Spektakulær natur og flotte turmuligheter. Et trivelig og inkluderende arbeidsmiljø. Lønn etter avtale.