Karmsund Dyrehospital er en moderne og veletablert smådyrklinikk i Haugesund, Rogaland. Klinikken er svært godt utstyrt med moderne laboratorium, 2 ultralyd, digitalt røntgen, endoskopi/artroskopi, CT og MR. Vi tilbyr et bredt spektrum av diagnostikk og behandlinger og tar imot henvisninger fra omliggende klinikker innenfor kirurgi, indre medisin og nevrologi og legger stor vekt på å holde oss oppdatert på aktuelle standarder innenfor smådyrmedisinen. Vi har veterinærer med sertifiserte videreutdanninger i indremedisin, ultralyddiagnostikk og smådyrkirurgi (GPCert(SAM), GPCert(U/S) GPCert(SAS)), to med pågående videreutdanning innenfor kardiologi og oftalmologi og en i utdanning til smådyrspesialist (spesialist i smådyrsykdommer, DNV). Klinikken deltar i den lokale vaktordningen. 

Personlige egenskaper

Vi søker en vennlige kollega med positiv innstilling. Du skulle kunne arbeide nøyaktig og effektivt både i team og selvstendig. 

Kvalifikasjoner

Vi leter etter en veterinær som er interessert i smådyrmedisin og motivert for å utvikle seg videre innenfor dette feltet. Tidligere arbeidserfaring innenfor smådyrmedisin er en fordel, men vi oppfordrer også nyutdannede kollegaer til å søke. Det er etter vikariatet mulighet for fast ansettelse. Gjerne diskuterer vi da med deg mulig videreutdanning innenfor spesielle felt i smådyrmedisin. 

Hva vi tilbyr

Vi tilbyr en spennende og variert arbeidsplass i en moderne og velutstyrt smådyrklinikk med god lønn. Du kan glede deg til et profesjonelt og kollegialt arbeidsmiljø med gode muligheter for å utvikle seg videre innen smådyrmedisin. Her kan du se mange forskjellige og interessante kasus. Det er etter vikariatet mulighet for fast ansettelse. Gjerne diskuterer vi da med deg mulig videreutdanning innenfor spesielle felt i smådyrmedisin.