Ønsker du en spennende veterinærjobb med særlig fokus på jakt- og brukshunder? Da kan vi være rett klinikk for deg.

Svangerskapsvikariat med svært god mulighet for 100% fast stilling 

K9 Nannestad Dyreklinikk er en moderne og godt utstyrt smådyrklinikk i Nannestad, 40 minutter nord for Oslo og 5 minutter fra Gardermoen.

Vi har som visjon om å være Østlandets førstevalg for eiere med bruks- og jakthunder og har et ekstra fokus på aktive hunder, inkludert forebygging, rehabilitering og trening. Mange av våre veterinærer har lang og formell etterutdanning innen sine spesialfelt, slik at klinikken samlet kan tilby et totaltilbud for kundene våre.

Innen våre fagfelt tar vi imot kunder og henvisninger fra hele landet, samtidig som vi tilbyr alle ordinære veterinærtjenester for smådyr i vårt område. Klinikken innehar moderne laboratorieutstyr, ultralyd, digital røntgen og tannrøntgen, samt en velutstyrt operasjonssal.

Personlige egenskaper

Vi søker deg med en stor lidenskap for veterinærmedisin og et ønske om å tilby den beste kvalitetsbehandlingen for pasientene dine. Vi ser etter deg som er engasjert, motivert og glad i kundebehandling.

Kvalifikasjoner

Vi leter etter en veterinær som er interessert i smådyrmedisin og motivert for å utvikle seg videre innenfor dette feltet. Tidligere arbeidserfaring innenfor smådyrmedisin er en fordel, men vi oppfordrer også nyutdannede kollegaer til å søke. 

Hva vi tilbyr

Blir du en del av teamet på K9 Nannestad Dyreklinikk, kan vi love engasjerte kollegaer og spennende faglige oppgaver.

Vi tilbyr en spennende og variert arbeidsplass i en moderne og velutstyrt smådyrklinikk. Vi har gode vilkår, god pensjon og tilrettelegger for faglig utvikling. Vi vokser i kundemasse, så det er etter vikariatet stor mulighet for fast ansettelse. 

På klinikken har vi mange pasienter med skjelett- og leddlidelser. Dette kan være en spennende mulighet for veterinærer med ortopedisk kompetanse og/eller rehabiliteringsrettet etterutdanning.

Les mer om oss og vårt konsept på www.k9nannestaddyreklinikk.no 

Klinikken er også på LinkedIn: K9 Nannestad Dyreklinikk AS: Oversikt | LinkedIn

Søknad

Tenker du at dette kan være noe for deg, ta kontakt for en uformell prat. Vi venter i spenning på vår neste kollega.

Daglig leder Rikke Brustad kan nåes på telefon: 90 19 23 92 og Svein Stueland på tlf. 99 23 44 70

E-post for innsendelse av søknad og CV kan sendes til rikke@k9nannestaddyreklinikk.no

Vi håper å høre fra deg, vi intervjuer fortløpende så ikke vent med å ta kontakt!