EMPET AS er en helnorsk lokal kjede med over 150 ansatte fordelt på femten klinikker i Oslo og Viken, en i Larvik og en i Kristiansund. Vi satser tungt på etterutdanning og kursing av våre ansatte slik at utviklingsmulighetene er gode. Vi ønsker å være en sosial arena for våre ansatte der det skal være gøy å komme på jobb og der en er venner så vel som kollegaer. Kontakten mellom alle avdelingene er god og vi rekvirerer det meste internt. Nå har vi to ledige vikariater:

EMPET Ullensaker:

Pga akutt sykdom trenger vi vikar fulltid fra nå så snart som mulig og til midten av august. EMPET Ullensaker er en mellomstor klinikk som primært behandler hund og katt. Klinikken er godt utstyrt og utfører det meste av indremedisinske utredninger, tannbehandlinger og bløtvevskirurgi. Du vil arbeider sammen med tre erfarne veterinærer og dagene er travle og varierte. Arbeidsoppgavene i vikariatet er allsidige med hovedfokus på poliklinikk og indremedisin. Over sommeren flytter klinikken inn i nye, større lokaler i en ny bydel på Jessheim, og det er gode muligheter for å bli med videre for riktig person!

 

EMPET Løren:

Ved vår avdeling på Løren i Oslo trenger vi sommervikar fra uke 27-37. Det vil være mulig å ta noen ekstravakter frem mot oppstart om ønskelig. EMPET Løren åpnet i 2016 og har vokst mye siden da - så mye at vi i disse dager utvider med to nye konsultasjonsrom! Klinikken er godt utstyrt med det man trenger for å drive moderne veterinærpraksis og behandler hovedsakelig hund og katt, men også noe kanin og gnager. Mulighetene er gode for videre forlengelse i kjeden etter endt vikariat!


Til begge stillingene ser vi etter deg som er et typisk ja menneske med stor arbeidskapasitet. Du kan ta egne avgjørelser men er ikke redd for å spørre ved behov. Har du erfaring fra smådyrpraksis er det en fordel, men nyutdannede oppfordres også til å søke. 

Personlige egenskaper

● Du trives med et høyt tempo i arbeidsdagen og blir motivert av nye utfordringer

● Motiveres av å gjøre ting faglig riktig

● Godt humør og positiv innstilling

● Løsningsorientert

● Lærevillig og et stort ønske om å utvikle deg

● Du er serviceinnstilt, kvalitetsbevisst og nøyaktig

● Du er utadvendt og trives med kunder og kundebehandling

Kvalifikasjoner

● Autorisert veterinær

● Gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig

● Ønskelig med noen års arbeidserfaring, men nyutdannede oppfordres også søke.

Hva vi tilbyr

● 100% fødselsvikariat med gode muligheter for forlengelse

● Gode betingelser

● Gode utviklingsmuligheter

● Spennende og varierte arbeidsdager

● En trygg arbeidsplass, med stabile eierforhold og godt samarbeid innad i kjeden

Søknad

Høres dette interessant ut? Send CV med søknad til hilde@empet.no  

Ved spørsmål til stillingen, kontakt Hilde Andgard på telefon 91 84 94 57

Søknader vurderes fortløpende.

www.empet.no