Vi søker to veterinærer til våre klinikker på Råholt og Eidsvoll. Vi ser etter en veterinær til fast stilling og en veterinær til et ettårig vikariat, med mulighet for forlengelse.

AniCura Eidsvoll og Råholt Dyreklinikker behandler ca 13000 pasienter årlig og består av 6 veterinærer og 4 dyrepleiere og 3 klinikkassistenter. Vi er en sammensveiset familie av kollegaer som trives sammen og ønsker å utvikle oss faglig og gi våre pasienter og eiere best mulig tilbud.

Vi er primært en førstelinjeklinikk for Eidsvoll og områdene rundt, men mottar også en god del henvisningspasienter for hud, indremedisin og operasjonspasienter fra kommunene rundt oss.

Rollen

Som veterinær hos oss vil dine ansvarsområder være:

  • Poliklinisk arbeid og profylaktisk behandling
  • Utredninger indremedisin
  • Behandling og oppfølging av pasienter
  • Event. Kirurgiske og dentale prosedyrer hvis du har interesser innenfor fagfeltene

Arbeidet vil primært være ved AniCura Råholt dyreklinikk. Klinikken ligger rett ved Eidsvoll verk stasjon, 28 minutters togtur fra Oslo Sentralbanestasjon.

Vi har ikke kvelds og nattvakt, men kveldsåpent til kl.19 tre dager i uken, du må derfor påregne å jobbe ettermiddag en dag hver andre uke.

Hvem er du? 

Du har en stor lidenskap for veterinærmedisin, og et sterkt ønske om å tilby den beste mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter. Du ønsker å fortsette å utvikle deg selv i din rolle, og du ønsker å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter deres eiere.

Du har: 

  • Norsk veterinærlisens
  • Gode kommunikasjonsevner med pasienter, eiere og kollegaer
  • Positiv innstilling og bidrar til å finne gode løsninger når det kreves fleksibilitet
  • Gode samarbeidsevner og bidrar til trivsel på klinikken
  • Evne til å arbeide selvstendig når det kreves

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura. 

AniCura Continuing Education (ACE) er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere. 

Vil du bli med i vår familie? 

Send oss din søknad gjennom søknads-knappen her. Søknadsfrist er snarest. Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt veterinær og daglig leder via e-post terje.nyen@anicura.no