Tønsberg Dyreklinikk søker veterinær til sommervikariat fra medio juni til august. Vi ønsker oss en motivert og omgjengelig dyrlege som setter pris på innholdsrike dager med trivelige kolleger. 

Personlige egenskaper

Motivert for å jobbe i en allsidig smådyrpraksis i en travel tid på året.  

Kvalifikasjoner

Veterinær med noe erfaring innen smådyrpraksis, men nyutdannede og studenter med midlertidig lisens oppfordres også til å søke.

Hva vi tilbyr

Travel og allsidig smådyrpraksis på en godt utstyrt klinikk med kolleger som er opptatt å gjøre vårt ytterste for at våre pasienter og kunder får en god opplevelse hos oss. 

Søknad

Tønsberg Dyreklinikk søker veterinær til sommervikariat fra medio juni til august. 

Vi ønsker oss en motivert og omgjengelig dyrlege som setter pris på innholdsrike dager med trivelige kolleger. 

Sommeren er den travleste tiden på året så her er det stor mulighet for mye arbeidserfaring og god inntjening. Det aller meste av arbeidet vil bestå av allsidig smådyrpraksis, men klinikken er også tilknyttet den kommunale vaktordningen så deltakelse i vakt med noe produksjonsdyr- og hestepraksis på vakt må i utgangspunktet påregnes. Vi kan, ved behov, organisere det slik at vikariatet kun består av smådyrpraksis/-vakt.

Tønsberg Dyreklinikk er en velutstyrt smådyrklinikk med 8 veterinærer, 3 dyrepleiere og 2 assistenter. Vi er opptatt av trivsel og synes det er viktig med humor og god stemning på jobb. Vårt mål er å gjøre det beste for våre kunder og å holde et faglig høyt nivå.

Ta kontakt med Bodil eller Vibeke på tlf 33 33 33 33 ved spørsmål, eller send søknad og CV til post@tonsberg-dyreklinikk.no