Da vår klinikkveterinær Helene står for døren til å bli mamma, har vi en ledig stilling ved klinikken fra nyåret. Standal Dyreklinikk er en liten, men velutstyrt og trivelig smådyrsklinikk, tilknyttet Standal Hunde- og Kattehotell. Klinikken har digitalrøntgen, ultralyd, tannunit og tannrøntgen, laboratorium med in-house hematologi og biokjemi, et konsultasjonsrom, et operasjonsrom med gassanestesi og rom for oppstalling av pasienter.

Pasientmassen består i hovedsak av firbente hotellgjester, men også eksterne pasienter fra Hakadal og omegn. Mulighet for å ha pasienten boende på hotellet i en sykdomsperiode gir unik mulighet for oppfølgning og tilpasning da vi selv tar oss av “hjemmebehandlingen” og dermed kan sikre optimalt stell under tilfriskning. Dette sparer dyrlegen for mye hodebry og gir en sjelden mulighet for tett pasientomsorg. Da hotellbelegningen varierer med skole- og fellesferier, opplever man også høy- og lavsesong i klinikken. Dette innebærer at det periodevis er roligere dager, og periodevis mange baller i luften.

Kvalifikasjoner

Hverdagen på klinikken består i hovedsak av poliklinisk arbeid, men vi har også pasienter til tannbehandling og kirurgi. Interesse og noe erfaring innen dette er en fordel, men absolutt ikke et krav. Personlighet og egnethet er avgjørende faktorer. 

Hva vi tilbyr

På laget får du med deg to dyrepleiere, Chantel og Mia,  samt to klinikkassistenter, Silje og Martine. Det er øvrig 2 veterinærer ansatt, Kari Anne og Emilija og vi jobber i team med én veterinær og én dyrepleier pr dag. 
 

Stillingen er en 20 % stilling med primært mandager som fast arbeidsdag. Større stillingsprosent er aktuelt i høysesonger (skoleferier) om ønskelig. Stillingen er i første omgang et 1-årig vikariat, men med gode muligheter for forlengelse. Arbeidstiden kan diskuteres da du som klinikkveterinær på Standal vil få mulighet til å avgjøre din egen arbeidstid i stor grad, -stillingen er således unikt fleksibel og med gode lønnsbetingelser og personalgoder.