AniCura Dyresykehus Oslo flyttet til splitter nye lokaler i fjor, og er et av Norges mest moderne dyresykehus. Her mottar vi over 4000 henvisninger årlig fra klinikker over hele landet, har førstelinjepraksis og døgnvakt. Nå søker vi etter nok en vaktveterinær til teamet vårt.  

Dyresykehuset har høy kompetanse innen alle typer kirurgi, oftalmologi, indremedisin, kardiologi, dermatologi, akuttmedisin/ intensiv behandling, odontologi og onkologi. Blant dine nye kolleger vil det være både diplomater (kirurgi og akuttmedisin) og spesialister, dyrleger i spesialiseringsforløp og dyrepleiere med høy spesialisering innen sine felt.  

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som brenner for akuttmedisin og vil være med i vaktordningen hos oss. Jobben som vaktveterinær er en spennende jobb, i et hektisk miljø, hvor ingen vakt er lik og hvor du som behandlende veterinær virkelig kan gjøre en forskjell. Du må være trygg i rollen som veterinær og ha stor interesse for akuttmedisin, samt ha fokus på kvalitetsbehandling av både pasienter og kunder. Det er viktig at du kan kommunisere godt på norsk med våre dyreeiere.

Hos oss vil du få mange dedikerte og dyktige kolleger du kan støtte deg på, og samtidig må du ha et ønske om å utvikle deg i din rolle. Du vil få opplæring og veiledning av blant annet av en spesialist (diplomat) i akutt- og intensiv behandling.   Det vil i første omgang være en helgevakt hver fjerde uke og en kveld i uken, og med mulighet for flere vakter ved kurs, ferier, sykdom etc.

En deltidsstilling i vår vakt er noe som kan passe for deg som ønsker et faglig tilskudd til den jobben du allerede har. Vi vil tilrettelegge for at vakter hos oss kan kombineres med eventuell annen jobb. AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi setter av store ressurser og tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål, sammen. 

Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura. 

Hva vi tilbyr

AniCura er et verdistyrt selskap og vi er opptatt av å etterleve verdiene våre:   

· Sammen

· Eget ansvar

· Kompetanse og utvikling

· Trygghet og omsorg

· Direkte og ærlig

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Søknad

Spørsmål kan sendes på mail til kari-anne.westeng@anicura.no Søknad og CV legges inn via søknadsknappen her.