Vi søker en veterinær i et 100% svangerskapsvikariat fra mai, muligheter for tiltredelse før. Vikariatet varer til høsten 2023 med muligheter for forlengelse. 

Vi er en skikkelig fin gjeng bestående av 4 veterinærer, 3 klinikkassistenter og 1 autorisert dyrepleier. Vi er en topp moderne og velutstyrt smådyrklinikk med bredt behandlingstilbud innen indremedisin, kirurgi, laboratoriearbeid, røntgenutredning og tannbehandling. Vi er også en henvisningsklinikk innen bløtvevskirurgi, ortopedi og atferdspsykologi og tar imot pasienter fra hele regionen. Vi har en stor kundemasse og spennende og varierte dager - og kanskje det viktigste av alt: et fantastisk godt arbeidsmiljø! Vi har stort fokus på trivsel i hverdagen, vi ler mye sammen - jobber godt i team når vi utreder pasienter og tilrettelegger for kontinuerlig faglig utvikling hos de ansatte.

Kvalifikasjoner

Vi søker en blid, utadvendt og serviceinnstilt kandidat som kan passe inn i vår sprudlende gjeng. Det er en fordel med noe erfaring, gjerne innenfor kirurgi og tannbehandling, men vi oppfordrer alle til å søke. Personlige egenskaper vi vektlegger er god pasientomsorg, evne til å jobbe både selvstendig og i team, og god kommunikasjonsevne.

Hva vi tilbyr

AniCura er en familie av fremtredende dyresykehus og dyreklinikker som er spesialiserte på smådyr. AniCura er representert i 6 europeisk land og har rundt 500 ansatte her i Norge. Sammen jobber vi for dyrenes beste og skaper fremtidens veterinærmedisin. Vi tilbyr en spennende arbeidsplass sammen med både ortoped og indremedisiner, gunstige arbeidstider og ingen vakt utenom arbeidstid. Vi vektlegger kompetanseheving og investerer i kursing hos alle ansatte etter ønske.

Søknad

Søknadsfrist: fortløpende. Tiltredelse:1. mai.