Vi søker veterinær til et vikariat som veterinær fra 1.11.2020 til 31.8.2021 med stor muligheter for forlengelse. 

AniCura Byåsen Dyrehospital behandler utelukkende smådyr og har ca 11000 sykejournaler pr. år.

Hospitalet er utstyrt med røntgen, ultralyd, fullt laboratorium, endoskopiutstyr og alle nødvendige kirurgiske hjelpemidler og fungerer derfor som henvisningsklinikk for veterinærer i området.

For tiden er 5 veterinærer og 5 dyrepleiere/klinikkassistenter ansatt.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg  med erfaring som smådyrveterinær og gjerne har tannbehandling som spesialfelt. Du har en stor lidenskap for veterinærmedisin, og et sterkt ønske om å tilby den beste kvalitetsbehandling for våre pasienter. 

Hva vi tilbyr

Det å være Ansatt i AniCura gir store utviklingsmuligheter for kandidater som ønsker videreutdanning innen spesielle fagfelt i smådyrmedisinen.  

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura. 

AniCura Continuing Education (ACE) er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere.