Spennende, fast stilling, 100 %, ledig for veterinær som ønsker en trivelig arbeidsplass og samtidig ha 5 minutts avstand til alt fra skole, by, fjell, fjord, alpinanlegg, barnehage, fotballbaner, klatrehall, håndballbaner, svømmehall, kino, restauranter, teater, med mer. Molde er 5-minuttsbyen som har det meste, til og med en AniCura-klinikk med erfarne og blide veterinærer, dyrepleiere og assistenter. Nå som en av våre veterinærer skal over i annen jobb søker vi deg som er motivert for en allsidig og spennende smådyrveterinærstilling på nordvestlandet.

AniCura Molde Dyreklinikk er en godt utstyrt smådyrklinikk sertifisert i Den norske veterinærforening. Vi har vært en del av AniCura siden mars 2018.

Vi er en mellomstor klinikk med 4 veterinærer, 2 dyrepleiere og 3 assistenter som mottar kunder fra Molde og nabokommunene. Vi er først og fremst en førstelinjeklinikk, noe som gjør at vi er allsidige og har god ekspertise på de vanligst forekommende sykdommer og skader. Vi mottar også henvisninger fra andre veterinærer i området, særlig innen tenner og bløtvevskirurgi. Vi kjenner kundene våre godt, og er opptatt av kommunikasjon og trygghet på alle plan. 

Vi har som mål å levere veterinærtjenester av god kvalitet, vi ønsker å være faglig oppdatert og utvide tilbud og kompetanse i takt med tiden. Der ekspertise eller utstyr ikke strekker til henviser vi til andre klinikker for at kundene skal være trygge på at de får den beste behandling. 

Vi ønsker å være en klinikk hvor ansatte har innflytelse, får hevet sin kompetanse og vokst som veterinærer samtidig som de føler at jobb og fritid er i balanse. 

Kvalifikasjoner

Hvem er du?

Du er framoverlent med et ønske om langsiktig perspektiv på klinikken du kommer til. 

Du har en god motor og engasjement for det du arbeider med. 

Du har godt humør, er omsorgsfull, ser løsninger heller enn problemer.

Du har gode kommunikasjonsevner og empatisk tilnærming til dyreeierne. 

Du har et ønske om å være allsidig, samtidig som du gjerne vil heve kompetansen din ytterligere innen visse fagområder og dermed være en ekstra god ressurs innenfor disse.

Du har jobbet inne smådyrpraksis noen år og har gjerne med erfaring og interesse innen kirurgi og billeddiagnostikk. Arbeidsoppgavene vil være allsidige og  omfatte medisinske kasus og poliklinikk så vel som kirurgi.

Du er motivert, engasjert og sulten på å være med å videreutvikle klinikken og påvirke dens satsingsområder. Vi søker først og fremst deg som kan jobbe selvstendig og som har erfaring innen smådyrfaget. Hos oss vil du likevel alltid ha følelsen av å være en del av et team som drar lasset sammen, da vi setter samarbeid høyt. Vi oppfordrer også kolleger med mindre erfaring til å søke da personlig egnethet og framtidsperspektiv kan veie opp for erfaring. 

Hva vi tilbyr

Det utlyses primært en 100 % stilling, men andre stillingsprosenter kan vurderes om det er ønskelig.

For en veterinær som ønsker å leve nært på naturen og/eller ønsker å bruke lite tid på forflytning, er Molde et utmerket valg. Her er det gåavstand til det meste, ja til og med flyplassen er bare noen minutter fra sentrum. 
 

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere.

Søknad

Vil du bli en del av teamet på AniCura Molde Dyreklinikk?
 

Send oss din søknad gjennom søknadsknappen her. Søknadsfrist 6. februar 2022 med ønsket tiltredelsestidspunkt våren 2022. Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt Monica Folland, daglig leder, tel: 712 54420/Mob 92048801.