VetXL avdeling Tønsberg søker veterinær til fast stilling

Vi søker veterinær til 100% fast stilling hos VetXL Tønsberg.

VetXL Tønsberg åpnet i 2022, og har siden hatt en god kundevekst. Teamet består av to veterinærer, to dyrepleiere og en veterinærassistent. Vi holder til i nye lokaler sentralt i Tønsberg, med kort avstand til det meste. 

Klinikken er godt utstyrt, med digital røntgen, ultralyd, operasjonssal, tannrom med dentalrøntgen og tre konsultasjonsrom. Det er mye poliklinisk, men vi utfører også daglig bløtvevsoperasjoner og tannbehandlinger, og har mulighet for større utredninger. Vi ser etter en som er initiativrik, positiv, ansvarsfull og som kan jobbe godt selvstendig så vel som i team. Vi ser etter en veterinær i 100% stilling, med oppstart snarest. 

Arbeidsoppgaver gis etter kvalifikasjoner. Vi oppfordrer også nyutdannede veterinærer til å søke. Tiltredelse og lønn etter avtale.

Spørsmål, søknad og CV sendes til Mie Gimle på  mie.gimle@vetxl.no

Ledig stilling som veterinær hos VetXL Ålesund dyreklinikk. Fast stilling.

VetXL Ålesund er en veletablert klinikk som ligger på Amfi Moa. Teamet består av tre veterinærer, to dyrepleiere og en klinikkleder.

Klinikken er poliklinisk, men vi utfører også daglig bløtvevsoperasjoner og tannbehandlinger. Hos VetXL Ålesund har vi også veterinærkiropraktikk, og en dedikert rehabiliteringsavdeling med vanntredemølle.

Vi ser etter en som er initiativrik, positiv, ansvarsfull og som kan jobbe godt selvstendig så vel som i team. Vi ser etter en veterinær pr lokasjon som kan jobbe hos oss som i 100 % fast stilling. Vi ser etter en veterinær med erfaring innen kirurgi og tenner.

Søknad og CV til VetXL Ålesund kan sendes til: silje.dimmen@petxl.no

Spørsmål om stillingen kan stilles til e-postadresse over.

Vi håper å høre fra deg!