Indre Nordmøre Veterinærkontor AS er et veterinærforetak med base i Surnadal på Nordmøre. Vi består i dag av 4 veterinærer og 1 assistent i tillegg til daglig leder. Vi har et godt arbeidsmiljø med unge og engasjerte ansatte, der vi er opptatt av utvikling og å holde oss oppdaterte. Vi jobber alle sammen med en kombinasjon av stordyr og smådyr, men med forskjellige fokusområder etter interesse.

Vi har en velutstyrt smådyrklinikk, med blant annet røntgen, ultralyd, tannunit, tannrøntgen, Idexx internlaboratorium, gassanestesi og fine kontorfasiliteter. 

Ute i felt fokuserer vi mye på forebyggende helsearbeid med blant annet faste besetningsbesøk og ultralyd til fruktbarhetsdiagnostikk. Landbruket i området består hovedsakelig av melkebruk, kjøttfe og saueproduksjon. Det er et engasjert og levende landbruksmiljø i distriktet med mange større besetninger. 

Personlige egenskaper

  • Vi ønsker oss en engasjert, blid og hyggelig kollega som kan jobbe selvstendig men samtidig jobbe godt som en del av et team.
  • Våre kunder ønsker seg en profesjonell og imøtekommende samarbeidspartner.
  • Du må være framoverlent og dele vårt ønske om stadig utvikling og forbedring for oss og våre kunder.

Kvalifikasjoner

  • Du må ha norsk autorisasjon
  • Du må kunne delta i 4-delt vakt.
  • Du må ha, eller være klar for å ta, insemineringskurs.
  • Du må ha førerkort klasse B.

Hva vi tilbyr

INVet er organisert som et aksjeselskap. Det betyr at vi alle er ansatte, med de goder, rettigheter og forpliktelser som følger med dette. Selskapet stiller bil og annet utstyr til disposisjon. Vi tilbyr gode lønnsvilkår og kan være behjelpelige med å ordne med bolig hvis ønskelig.

Surnadal er perfekt for deg som er glad i kultur og friluftsliv. Surnadal ligger vakkert plassert ved inngangen til Trollheimen med korte avstander både til Trondheim, Kristiansund og Molde. Surnadal kan også by på et yrende idretts- og kulturliv både for barn og voksne.

Søknad

Søknad med referanser sendes så snart som mulig, og senest innen 30.6.24