Ønsker du å bli autorisert øyelyser?

AniCura Dyresykehus Stjørdal søker en veterinær som har ambisjon om å bli autorisert øyelyser. Mentor for utdannelsen er veterinær og daglig leder Hege Jøntvedt som er en av Norges fremste og mest erfarne øyekirurger.

AniCura Dyresykehus Stjørdal har betydelig kompetanse innen oftalmologi, med to øyelysere som begge tar del i opplæringen av ny aspirant. Vi gjør også ortopedi, kardiologi, dental medisin og generell indremedisin. Dyresykehuset er velutstyrt med alt du trenger av diagnostisk utstyr. Sykehuset har også egen CT-maskin. 

Som en del av det veterinærfaglige teamet vårt med åtte veterinærer vil du delta i det daglige arbeidet på klinikken i tråd med egne interesser og kompetanse. Du vil få grundig opplæring i klinikkens rutiner, innføring i AniCuras verdier, og inngå i et team som har som målsetting å dra lasset sammen og støtte hverandre.

Stillingen er 100 %, fast og uten vakt i 2022. Medvirkning i vakt forventes fra 2023, og vil tilpasses dine kvalifikasjoner.

Hvem er du?
Du har en stor lidenskap for veterinær oftalmologi, men også en sterk interesse for veterinærfaget generelt. AniCura Dyresykehus Stjørdal har tydelig fokus på dyrene og deres eiere, og et sterkt ønske om å tilby den beste mulige behandling. 
 

Egenskaper vi søker er: 

  • Stå på-vilje 
  • Positiv holdning
  • God kommunikasjonsevne
  • Gode samarbeidsevner og omsorg for dine kolleger
  • Evne til selvstendig arbeid
  • Ansvarsbevissthet
  • Evne til å håndtere stress, travle dager og til å prioritere mellom arbeidsoppgaver
  • Høy faglig kunnskap og et ønske om videreutvikling

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av det å jobbe i AniCura. AniCura Dyresykehus Stjørdal er en perfekt arbeidsplass for den som ønsker videre faglig utvikling, uansett nivå.

Vil du bli kjent med oss?
Send oss din søknad! Startdato kan diskuteres, men det er ønskelig at kandidaten har anledning til å starte i løpet av høsten 2022, eventuelt tidligere. 

Søknad sendes med oppdatert CV og bilde til hege.jontvedt@anicura.no