Familien vår skal utvides, og denne gangen søker AniCura Dyresykehus Bergen Nord en erfaren veterinær som vil være med å videreutvikle tannbehandlingstilbudet sammen med oss.

Vi tilbyr en moderne arbeidsplass med gode fasiliteter i Åsane utenfor Bergen. Vi har et sterkt faglig fokus og strekker oss langt hver dag for å kunne tilby det beste til våre pasienter.

Vi kan tilby deg som veterinær en flott arbeidsplass hvor du vil ha en moderne arbeidsstasjon, utstyr og fasiliteter, samt dyktige dyrepleiere som samarbeidspartnere i hverdagen. Du vil som ansatt ved Dyresykehuset få en arbeidsplass som vil tilrettelegge for gode arbeidsforhold og jevnlig kompetansepåfyll. Kompetanseheving er en naturlig del av arbeidet og flere kurs skjer blant annet gjennom vårt internasjonale utdannelseskonsept AniCura Continuing Education (ACE). Stillingen vil ha en avlønning som tar hensyn til både kompetanse og erfaring.

Hos oss er et sterkt faglig arbeidsmiljø og trivsel svært viktig. Dyresykehuset har et godt arbeidsmiljø som gir fordeler med hensyn til faglig utvikling, fleksibilitet og sosialt samhold. Dette mener vi er viktig for at våre ansatte skal ha et godt utgangspunkt for personlig utvikling, variasjon og jevnt påfyll av interessante utfordringer. Vi er i spennende utvikling og lurer på om kanskje det er akkurat du som innehar den kompetansen vi søker.

Personlige egenskaper

Du har en stor lidenskap for veterinærmedisin og finner glede i det å jobbe med tannbehandling og munnhelse. Du har et sterkt ønske om å videreutvikle deg selv og arbeidsplassen slik at vi til enhver tid skal kunne tilby best mulige behandling for våre pasienter. Skulle du ha interesse for tannbehandling, men har andre kvaliteter som gjør at du vil jobbe noe variert så vil vi selvsagt også høre fra deg. For å lykkes i denne rollen må du trives i et miljø preget av innovasjon, utvikling og sterkt faglig engasjement.

Kvalifikasjoner

  • Norsk veterinærlisens
  • Kompetanse innen tenner
  • Kommunikasjonsevner som støtter oppunder kvalitet og arbeidsglede 
  • Kvaliteter som bidrar til at du blir en god støttespiller når hverdagen byr på utfordringer
  • Positiv innstilling og bidrar til å finne gode løsninger når det kreves fleksibilitet

Søknad

Send oss din søknad gjennom søknads-knappen her. Søknadsfrist er snarest. Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt: Gidske Benedicte Andersen, Daglig leder ved AniCura Dyresykehuset Bergen Nord, tlf: 930 16 755.