Kristiansund Dyreklinikk har holdt til i Kristiansund sentrum siden 1988. I dag er det en godt innarbeidet og velutstyrt klinikk med mange faste kunder. Vi har en stabil og god arbeidstokk med høy faglig kompetanse. Vi er 6 fulltidsansatte, fordelt på to veterinærer, to dyrepleiere, resepsjonist og daglig leder. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med gode muligheter for faglig utvikling.

Personlige egenskaper

Vi ønsker oss en veterinær med erfaring, men nyutdannede med stor interesse for smådyr må også gjerne søke. Vi kan være behjelpelig med videreutdanning og kompetanseheving.

Kvalifikasjoner

Du må gjerne ha litt erfaring, men vi anbefaler også nyutdannede om å søke stillingen. Du må ha godt humør og tåle litt stress i hverdagen. Har du spesielle interesser i faglig retning, blir vi gjerne med og utvikler disse videre. Kanskje har du også ambisjoner om å være med å drive klinikk selv en gang i fremtiden?

Hva vi tilbyr

Klinikken har tariffavtale og vi kan tilby ordnede/gode arbeids og lønnsforhold. Vi har en god pensjonsavtale og en meget god helseforsikring for våre ansatte.