Dyrlegene Mosjøen er en nyoppstartet klinikk sentralt i Mosjøen i Vefsn Kommune. Vi er 5 veterinærer tilknyttet klinikken. En er for tiden ute i svangerskapspermisjon og vil være tilbake i ca september 2021. Vi er derfor per nå fire praktiserende veterinærer i kombinert praksis med kommunal 4-delt vakt, og 5-delt vakt fra ca sepember 2021. Vi søker veterinær til vikariat fram til 1. september 2022 med oppstart omgående eller etter avtale.

Mosjøen er en by sør på Helgeland med gode forbindelser i form av tog, flyplass og E6 går gjennom byen. Helgeland er et eldorado for den friluftsinteresserte med endeløse muligheter for fjellturer sommer og vinter, skiturer i nydelig landskap og fantastiske områder for kajakkpadling. Mosjøen har også et rikt kulturliv og en hyggelig bykjerne. 

Personlige egenskaper

Vi ser etter en person som er selvstendig, men som også trives med å jobbe i team. Du må være serviceinnstilt, positiv og engasjert i faget. Du kan gjerne ha noe erfaring fra smådyrpraksis, men nyutdannede oppfordres også til å søke.

Kvalifikasjoner

Vikar må ha autorisasjon som norsk veterinær og beherske norsk godt. Vi søker noen med litt erfaring, men nyutdannede oppfordres også til å søke. Stillingen innebærer deltagelse i 4-delt, og etter hvert 5-delt, vakt i Vefsn kommune. Vaktarbeid inkluderer både smådyr og stordyr med inseminering. Dagpraksisen består av mest smådyr, men det er også mulighet for å jobbe med stordyr utenom vakt om ønskelig, men det er ikke et krav. På klinikken er det mest hund og katt, men sporadisk også andre dyrearter. Søker må ha godkjent inseminasjonskurs eller ha planer om å ta det. 

Søker må være selvstendig næringsdrivende med eget firma for jobb på vakt og stordyr. Det er mulighet for ansettelse for dagjobbing på smådyrklinikken. 

 

Hva vi tilbyr

På klinikken har vi investert i moderne utstyr i nyoppussede og hyggelige lokaler. Vi har røntgen med direkteframkalling, tannunit og tannrøntgen, ultralyd og blodlab mm. Vi tilbyr poliklinikk, utredninger og bløtvevs- og akuttkirurgi. Klinikken åpnet november 2020 – se gjerne vår hjemmeside/facebook.

Vi har en trivelig arbeidsplass med fokus på å holde tritt med utvikling innenfor bransjen vår. Vi setter trivsel og samarbeid høyt og har lav terskel for hjelpe hverandre og bygge hverandre opp.

Søknad

Søknad sendes per mail til post@dyrlegenemosjoen.no og merkes «Veterinærvikar»

Oppstart: Så snart som mulig eller etter avtale.