Er du interessert i 610.000-700.000 kr i startlønn basert på ansiennitet pluss vaktgodtgjørelse og prosentandel av inntjening på vakt? Den ene veterinæren vår flytter hjem til gamle trakter og vi søker derfor ny veterinær. Midt-Finnmark Dyreklinikk AS holder til i moderne klinikklokaler i Lakselv sentrum. Du blir ansatt i det kommunale foretaket som er utstyrt med klinikkbil eller ditt selskap inngår avtale med klinikken. Alle stillinger tilsvarer 100% stilling. Stordyrpraksis er del av jobben og gjelder kommunene Lebesby og Porsanger. Veterinærene inngår i en 4-delt vaktordning. 

Personlige egenskaper

Løsningsorientert, fleksibel, serviceinnstilt, god på samarbeid, pålitelig og kompetent. Du må like å jobbe i en til tider hektisk hverdag, og se mulighetene i varierte arbeidsoppgaver.

Kvalifikasjoner

Veterinærene må ha norsk autorisasjon og har førerkort klasse B. Erfaring fra stordyr- og smådyrpraksis teller positivt. Godkjent insemineringskurs er nødvendig. Gode norskkunnskaper.

Hva vi tilbyr

Vi tilbyr en moderne klinikk og blandet praksis med ordnede arbeidsforhold. Åpningstider er 8-16 mandag til fredag. Klinikken har høy standard på tilgjengelig utstyr inkl. spesialutstyr som maskin for ultralydscanning, otovideoscop, ophtalmoscop, gassanestesi-apparat med digitalt overvåkningsutstyr, terapilaser mm. Porsanger kommune ligger i tiltakssonen for Finnmark og Nord-Troms med flere gunstige personrettede tiltak, blant annet nedskriving av studielån og lavere beskatning. Vi tilbyr et trivelig arbeidsmiljø, faglige utfordringer og gode utviklingsmuligheter. Vi kan være behjelpelig med å skaffe bolig.

Søknad

Vi er opptatt av at det skapes et godt samarbeidsklima og tilrettelegger for god dialog. Tiltredelse skjer så snart som mulig, etter avtale. Høres dette spennende ut? Send din CV og søknad til post@midtfinnmarkdyreklinikk.no. Ved spørsmål
kontakt oss gjerne på e-post.