Vi ved Agder Dyreklinikk søker et nytt medlem til vår fine stab! Vi liker positive og glade mennesker og vi har stor tro på at gleden vi har på jobb, smitter over på kundene våre og gir både de og kjæledyrene gode opplevelser hos oss.

Agder Dyreklinikk ligger sentralt i Arendal, ca 50 minutter fra Kristiansand, og 3 timer syd for Oslo. Arendal er en Sørlandsby og vår travleste tid på året er i sommerferien. Vi har akkurat flyttet til nye lokaler, der vi har travle, varierte og spennende dager. I dag er vi er 4 veterinærer, 2 autoriserte dyrepleiere, en dyrepleierstudent, og 1 assistent. Vi er en velutstyrt klinikk med eget laboratorium, røntgen, tannavdeling, operasjonsavdeling og ultralyd. Vi utfører det meste av de utredninger og behandlinger som er naturlige for en smådyrsklinikk. Ortopedisk kirurgi henvises til samarbeidende klinikker. Vi holder på å videreutvikle klinikken og tilbudet vårt og har mange spennende planer fremover!

På jobb verdsetter vi god kommunikasjon og konstruktivt samarbeid mellom de ansatte. Vi setter pris på evnen til å hjelpe hverandre og å dra lasset i samme retning.

Vi søker deg som:

· Er autorisert veterinær, helst med erfaring i smådyrpraksis. Erfaring i kirurgi er en fordel. Erfaring med ortopedisk kirurgi vil også være en fordel, men ikke et kriterium. 

· Ønsker å delta i interkommunal beredskapsvakt

· Byr på deg selv, inspirerer og sprer glede blant kunder og andre ansatte

· Liker å ha en travel og hektisk hverdag

· Er fleksibel og liker å ta i et tak

· Tar ansvar og ser løsninger

· Ikke er redd for å spørre hvis det er noe du lurer på

· Snakker flytende norsk


Vi kan tilby fast stilling (80 - 100%), fra (oppstartsdato kan diskuteres) 1. mars 2021. Erfaring fra tidligere arbeid på klinikk er en fordel.

Kontakt Camilla Lilleholt 99435136 eller dyrlegelilleholt@gmail.com for flere opplysninger

Søknadsfrist 15.12.20