AniCura Dyreklinikken Sotra søker veterinær til 100 % fast stilling. 

Vil du bli en del av et hyggelig og sosialt arbeidsmiljø?

Vi er en travel klinikk i vekst med 6 veterinærer, 5 dyrepleiere, 2 klinikkassistenter, 3 resepsjonister og 2 dyrepleierstudenter. Våre dager er varierte og spennende, og vi utfører veterinærtjenester som kirurgi, avanserte tannbehandlinger, indremedisinske utredninger og poliklinisk arbeid. Klinikken har en Certificate-holder innen odontologi og en Smådyrsspesialist, og får henvisninger fra Bergen og omegn innen odontologi og indremedisin. 

Vi har en moderne IDEXX lab, digitalt røntgen og tannrøntgen, ultralyd, 2 operasjonssaler med moderne overvåkningsutstyr og gode oppstallingsmuligheter. Vi har i tillegg Bergens største tannbehandlingsrom, som dekker tre toppmoderne behandlingsstasjoner. Vår 715kvm velutstyrte klinikk ligger kun en 15 minutters kjøretur fra Bergen Sentrum.

Hva vi tilbyr

Vi kan tilby en arbeidsplass der vi har fokus på godt fag og samarbeid. Du vil inngå i et team som har som målsetting å dra lasset sammen og støtte hverandre. Vi har et meget godt og sosialt arbeidsmiljø som vi er stolte av, og finner ofte på gøyale aktiviteter og samlinger etter arbeidstid. Vi har felles lunsjordning for alle våre ansatte. Arbeidstiden er i utgangspunktet 08-1530 fire dager i uken, med én senvakt fra 12-1930. Vi holder stengt lørdager.

Vi gir økonomisk støtte til medlemskap i DNV.

Vi ønsker høy faglig kvalitet på arbeidet vi gjør så derfor er videreutdanning en prioritet hos oss. Det tilrettelegges for dette i den fagretningen som er ønskelig. 

Søknad

Søknad sendes på e-post til lise.solem@anicura.no. Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt Lise Solem på telefon 911 60 507 eller e-post lise.solem@anicura.no